Tgrt Haber
15 Haziran 2022 13:08 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 13:41

Beşiktaş transferi resmen açıkladı: KAP'a bildirildi!

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Romain Saiss’le görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş transferi resmen açıkladı: KAP'a bildirildi!
Beşiktaş,transfer,Romain Saiss

Beşiktaş, Romain Ghanem Paul Saiss'ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle: “Profesyonel Futbolcu Romain Ghanem Paul Saiss’in transferi konusunda Oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.”

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı ve resmi imzayı atmak için dün gece İstanbul'a gelen 32 yaşındaki savunmacı Saiss, sağlık kontrolünden geçti.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1537020126037417984

Siyah-beyazlı kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Detaylı kan tetkikleri yapılan Saiss; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı" ifadelerine yer verildi.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Resmi olarak açıklanması beklenen Saiss, siyah-beyazlılardan yıllık 1.5 milyon Euro ücret alacak. Beşiktaş, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren ve serbest durumda olan Faslı oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek. 

Fransa'da Valence, Clermont, Le Havre ve Angers formaları giyen Saiss, 2016'dan 4 milyom Euro karşılığında Wolverhampton transfer oldu. Son 6 sezonda İngliz ekibinin formasını giyen 32 yaşındaki stoper, geçen sezon Wolverhampton'da çıktığı 32 maçta 3 gol attı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...