Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 16:30

Beşiktaş'ın yeni transferi Rachid Ghezzal İstanbul'da!

Beşiktaş, Rachid Ghezzal transferinde mutlu sona ulaştı. Cezayirli futbolcu imza için İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Rachid Ghezzal İstanbul'da!
Beşiktaş,Rachid Ghezzal

Beşiktaş, transferi yılan hikayesine dönen Rachid Ghezzal'a sonunda kavuştu. Cezayirli futbolcu sözleşme imzalamak için Türkiye'ye geldi. Cezayirli futbolcuyu taşıyan uçak İstanbul'a indi.

Lyon'dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı gelen Ghezzal'ı burada kulüp yetkilileri karşıladı. 29 yaşındaki Cezayirli oyuncu, havalimanında basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmazken, foto muhabirlere poz vererek kendisini bekleyen araca yöneldi ve daha sonra havalimanından ayrıldı.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Beşiktaş, Ghezzal ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. 29 yaşındaki oyuncu yarın sağlık kontrolünden geçecek. Ghezzal, cuma günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının kadrosunda yer alacak. Siyah-beyazlılar bu transfer için Leicester City'ye 3.2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Geçen sezon Beşiktaş ile 35 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 8 gol attı, 18 asist yaptı.

Ghezzal dışında Alex Teixeira'yı Türkiye'ye getiren Siyah beyazlılar, bugüne kadar Salih Uçan, Valentin Rosier, Kenan Karaman ve Mehmet Topal'ı kadrosuna kattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...