Tgrt Haber
22 Haziran 2022 22:55 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 22:58

Beşiktaş aradığını Portekiz’de buldu: Kartal'a yeni sol kanat

Beşiktaş aradığı sol kanadı Portekiz’de buldu. Siyah beyazlılar geçen sezonu Lazio'da geçiren 24 yaşındaki Cabral’a kancayı taktı. Marsilya'nın da istediği yıldız için Sporting'e teklif sunuldu

Beşiktaş aradığını Portekiz’de buldu: Kartal'a yeni sol kanat
beşiktaş transferleri,jovane cabral

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir yandan golcü bir yandan da sol kanat arıyor. Siyah-Beyazlılar sol kanat için aradığı oyuncuyu Portekiz’de buldu. Güven Yalçın ve Larin’le vedalaşan Beşiktaş yönetimi sürekli sakatlanan N'Koudou'nun yerine güçlü bir isim getirmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Sportig Lizbon'da gösterdiği yüksek performansın ardından Lazio’ya geçtiğimiz sezon kiralık olarak giden 24 yaşındaki oyuncu Jovane Cabral İtalyan takımında beklentileri karşılayamadı. Siyah-Beyazlıların teknik patronu Valerien Ismael'in kadroda görmek istediği Yeşil Burun Adalı oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirildi.

TRANSFERDE RAKİP MARSİLYA

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'nın da yıldız oyuncuyu istediği yapılan görüşmelerde belirtildi. Transferde öne geçmek isteyen Beşiktaş, Fransız kulübünden daha fazla kiralama ücreti verebileceğini iletti. Önerilen kiralama ücretinin ise 1 milyon Euro seviyesinde olduğu öğrenilirken satın alma opsiyonunun sözleşmede mutlaka olmasını isteyen Beşiktaş, Sporting Lizbon’a sonraki satıştan pay verme teklifinde bulundu. Portekiz ekibi ise Siyah-Beyazlıların teklifine hafta sonuna kadar cevap verecek.

Geçen sezon Sporting ve Lazio formalarını giyen Cabral toplam 21 maçta süre alırken dört gol attı, bir de asist yaptı.

CENK TOSUN'DA SON YAKIN

Öte yandan Beşiktaş'ta kamp tarihi yaklaşırken Cenk Tosun transferinde de sona geliniyor. İki taraf arasındaki rakam farkı yavaş yavaş kapanırken, siyah beyazlılar yıllık 1,2 milyon avro senelik ücret vererek bu transferin noktalanmasını hedefliyor. Cenk Tosun'a Beşiktaş'tan başka bir takımın teklifte bulunmaması da yönetimin işini kolaylaştırıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...