Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 13:01 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 13:56

Beşiktaş 10 numarasını İngiltere'de buldu

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş golcü transferlerinin ardından 10 numaraya yöneldi... Yeni sezona iddialı bir şekilde girerek şampiyonluk hedefleyen siyah-beyazlılar, 10 numaraya takviye yapmak için harekete geçti. Bir süredir arayışlarını sürdüren Kara-Kartal, West Ham United forması giyen Manuel Lanzini'yi gündemine aldı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş 10 numarasını İngiltere'de buldu
,Beşiktaş,transfer,Manuel Lanzini

Üst üste açıkladığı transferlerle kadrosunu bir hayli güçlendiren Beşiktaş, şimdi de 10 numara transferi için harekete geçti.

Beşiktaşlı yöneticilerin Premier Lig'de West Ham United forması giyen Arjantinli yıldız Manuel Lanzini için harekete geçtiği bildirildi. Kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Lanzini için West Ham yönetiminden indirim talep edildi.

Takvim'in haberine göre; İngiliz kulübü indirime yanaşırsa yüz yüze görüşmelere geçilecek.

29 yaşındaki Lanzini'nin güncel piyasa değeri 12 milyon Euro civarında... Ancak kulübü ile 1 yıl sözleşmesi kaldığı için daha uygun bir bedelle Beşiktaş'ın yolunu tutabilir.

ISMAEL ONAY VERDİ!

Teknik direktör Valerien Ismael'in onay verdiği Lanzini 10 numara dışında merkez orta sahada ve gerektiğinde orta sahanın solunda da görev yapabiliyor.

Önceki yıllarda da Beşiktaş'ın gündemine gelen Arjantinli oyuncu için Valerien Ismael'in şartların zorlanmasını talep ettiği de gelen haberler arasında.

Manuel Lanzini de West Ham United'daki 6 sezonun ardından yeni bir maceraya sıcak bakıyor. 5 kez Arjantin Milli Takım forması da giyen Lanzini istikrarlı yapısı ile dikkat çekiyor.

MANUEL LANZINI KİMDİR? 

Manuel Lanzini, 15 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'in Ituzaingo kentinde dünyaya geldi. Arjantinli oyuncu, futbola River Plate altyapısında başladı. 29 yaşındaki futbolcu, 2011 yılında Arjantin ekibiyle profesyonel sözleşme imzaladı.

Kariyerinde Fluminense, ve Al Jazira formalarını da terleten Lanzini, 2016 yılında 12 milyon Euro karşılığında West Ham United'a transfer oldu.

Son 5 sezondur West Ham United forması giyen Manuel Lanzini, kariyeri boyunca 5 kez de Arjantin Milli Takımı için ter döktü.

Kariyerinde 352 maça çıkan yıldız futbolcu, 54 gol ve 56 asistlik bir performans sergiledi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden Manuel Lanzini'nin güncel piyasa değeri ise 12 milyon Euro civarında... (Fotomaç)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...