Tgrt Haber
06 Kasım 2021 10:50

Barcelona’nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez oldu

Barcelona Kulübü, teknik direktörlüğe Xavi Hernandez'i getirdiğini açıkladı.

Barcelona’nın yeni teknik direktörü Xavi Hernandez oldu
Xavi Hernandez,Barceleno,Teknik direktör

Barcelona Kulübü, 41 yaşındaki İspanyol teknik direktör Xavi Hernandez anlaştı. Resmi olarak açıklama yapan kulüp, 30 Haziran 2024'e kadar geçerli sözleşme imzalamak için anlaşma sağlandığını duyurdu. Kulüp, "Eve hoş geldin Xavi" başlığıyla sosyal medyadan ve internet sitesinden zpaylaşım yaptı. 

HERNANDEZ’DAN BEKLENTİ YÜKSEK 

Katar'ın El Sadd takımıyla olan sözleşmesi, tazminatı ödenerek feshedilen Xavi'nin 8 Kasım Pazartesi günü basına tanıtılacağı belirtildi. Barcelona altyapısından yetişen, 17'si A takım olmak üzere 24 sezon Katalan ekibinin formasını giyen Xavi, Lionel Messi'nin ardından İspanyol kulübünde en fazla maç oynayan futbolcu (Messi 778, Xavi 767) olarak biliniyor.
İspanyol basını, Barcelona'ya dönen Xavi'den beklentilerin yüksek olduğunu yazdı. Teknik direktör bordo-mavililerin toparlanıp eski günlerine dönmesi için "tek umut" olarak gösteriyor. Ayrıca Barcelona'nın Xavi'yi getirmek için El Sadd Kulübüne 5 milyon avro tazminat ödediği belirtiliyor. Barjuan, bugün deplasmanda Celta Vigo ile oynanacak karşılaşmada Barcelona'nın başında son kez sahaya çıkacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...