Tgrt Haber
13 Ekim 2022 08:40 - Güncelleme : 13 Ekim 2022 08:46

Avrupa’da dört temsilcimiz ile iki kulvarda sahneye çıkıyor

Avrupa’da temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi’nde Başakşehir ve Sivasspor ise UEFA Konferans Ligi’nde dördüncü maçına bugün çıkıyor. UEFA sıralamasında büyük bir öneme sahip olan kritik mücadele öncesinde hedef ise 3 puan alarak sahadan ayrılmak.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Avrupa’da dört temsilcimiz ile iki kulvarda sahneye çıkıyor
,trabzonspor,,,fenerbahçe,,sivasspor

Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil eden 4 takımımız bugün 3 puan parolası ile sahaya çıkıyor. Fenerbahçe ve  Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi’nde, Başakşehir ve Sivasspor Konferans Ligi’nde bir üst tur bileti için avantaj peşinde. Ülke puanı için de kritik öneme sahip olacak maçlar öncesinde alınacak puanlar ile 16.sıraya yükselebiliriz.

FENERBAHÇE GARANTİLEMEK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda 7 puanla lider olan  Fenerbahçe bugün Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nden AEK Larnaca’ya konuk olacak. Temsilcimiz, TSİ 19.45’te başlayacak müsabakayı kazanarak liderlik yolunda büyük bir avantaj yakalamak istiyor. Sarı-lacivertliler, maçtan 3 puanla ayrılması durumunda ikinci sıradan gruptan çıkmayı garantileyecek.

TRABZONSPOR İÇİN KRİTİK MÜCADELE

Avrupa Ligi H Grubu’nda çıkışa geçmeyi hedefleyen Trabzonspor, saat 22.00’deki müsabakada taraftarının da desteğiyle Fransız ekibi Monaco’yu yenmeyi amaçlıyor.

BAŞAKŞEHİR ZİRVE AŞKI İLE SAHADA

Emre Belözoğlu idaresinde çıktığı 9 Avrupa maçında da mağlup olmayan Başakşehir, Letonya ekibi RFS’yi mağlup ederek grup liderliği için avantaj elde etmek istiyor.

SİVAS DEPLASMANDA 3 PUAN ARIYOR

Konferans Ligi H Grubu’nda geçen hafta evinde Ballkani’ye 4-3 yenilen Sivasspor, Kosova ekibi ile bu akşam TSİ 22.00’de deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimizin kadro kalitesi Ballkani’den çok daha üstün. 3 puan, gruptan çıkma yolunda büyük avantaj anlamına gelecek. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...