Tgrt Haber
21 Kasım 2022 22:33 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 23:48

Arjantinli muhabir Katar’da canlı yayın yaparken soyuldu: Yetkililerin tavrı şaşırttı!

2022 Katar FIFA Dünya Kupası 20 Kasım'da start aldı. Dünyanın dört bir yanından gelen taraftarlar, ev sahibi Katar'ın açılış maçında Ekvador'a karşı mücadelesini büyük bir heyecanla izledi. Dünya Kupası heyecanını ülkesine aktarmak isteyen Arjantinli muhabir Dominique Metzger’in canlı yayın sırasında cüzdanı çalındı. Olayın şokunu yaşayan muhabir TikTok’tan yaşadıklarını anlattı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Arjantinli muhabir Katar’da canlı yayın yaparken soyuldu: Yetkililerin tavrı şaşırttı!
Katar,Dünya Kupası,Ekvator

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası dün Katar-Ekvator arasındaki mücadele ile başladı. Ekvador'un Fenerbahçeli Enner Valencia'nın golleriyle atar'ı 2-0 yendiği karşılaşmanın sonrasında Doha'nın Korniş bölgesinde haber yapan Arjantinli muhabir Dominique Metzger büyük bir şok yaşadı. Turnuvadaki son gelişmeleri aktardığı sırada gazetecinin cüzdanı çalındı.

"NE CEZA VERMEMİZİ İSTİYORSUNUZ?"

Arjantinli muhabir Dominique Metzger sosyal medyadan yaşadığı hırsızlık olayını anlattı.

Sadece kadınların olduğu bir karakola giderek olayı anlattığını ifade eden Metzger paylaşımında, “Az önce canlı yayın yaparken cüzdanımı çaldılar içinde kimliğim de vardı. Hırsızı yüz tanıma ile bulacaklarını söylediler ve bana nasıl bir ceza istediğimi sordular. 'Ona nasıl bir ceza vermemizi istiyorsunuz. Beş yıl hapis cezasına çarptırılmasını mı istiyorsunuz? Sınır dışı edilmesini mi istiyorsunuz?' dediler. Gerçekten şaşırdım” ifadelerini kullandı.

Yalnızca eşyalarını geri almak istediğini ve hırsızın cezasına karar vermek istemediğini dile getiren Metzger, “Cüzdanımın bulunması benim için çok önemli. Hiç düşünmediğim bir şeyi yaşadım” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...