Tgrt Haber
06 Temmuz 2023 06:34 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 06:38

Arda Güler’in yeni takımını babası Çocuklar Duymasın videosuyla açıkladı!

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in Barcelona mı yoksa Real Madrid’e mi gideceği kamuoyu tarafından tartışılırken son noktayı genç yıldızın babası Whatsapp durumuna koyduğu Çocuklar Duymasın kesiti ile cevapladı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
arda güler,çocuklar duymasın,real madrid,whatsapp

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler yuvadan resmen uçtu. Başkan Ali Koç’un İsmail Kartal ile sözleşme imzaladığı sırada yaptığı sitem dolu sözlerle genç yıldızın önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de olmayacağını ifade etti. “Arda Fenerbahçe’de kalmayacak. Çünkü kalmak istemiyor” diyen Koç’un sözleri gündem oldu.

SERBEST KALMA BEDELİNİN ÜZERİNDE…

Dünya devlerinin adeta yarışa girdiği Arda Güler transferinde mutlu sona ulaşan takım son anda Real Madrid oldu. Barcelona ile pazarlıklar sürerken Real Madrid’in araya girmesi ile genç yıldız tercihini Real’den yana kullandı. Fenerbahçe’nin serbest bırakma bedeli olan 17.5 milyon Euro’dan daha fazla para kazanacağı iddia edildi.

BABA GÜLER RESMEN AÇIKLADI

Tüm gelişmeleri gerek dünya gerek Türk basını yakından takip ederken Arda Güler’in babası Ümit Güler’in Whatsapp durumu sosyal medyada gündem oldu. Baba Güler’in Çocuklar Duymasın dizisine ait bir videoyu paylaştığı ve Arda’nın Real Madrid’e gideceğini resmen ilan etti.   

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...