Tgrt Haber

İngiliz devi Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e talip

28 Şubat 2022 07:17 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 07:29
Liverpool, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler'in peşine düştü.

Slavia Prag maçındaki performansıyla Avrupa basınında yer alan Arda Güler, İngiliz devi Liverpool'un radarına takıldı. Transfer haberleri yazılmaya başlandı

Liverpool, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler'in peşine düştü.

Fenerbahçe, Slavia Prag deplasmanında perişan bir futbolla Avrupa’ya veda ederken, o gün 17’sine basan Arda Güler müthiş performansıyla sadece sarı lacivertlilerin gönlünü fethetmemiş, bütün futbolseverlerin de gözünün pasını silmişti. Ancak bu şov tehlikeyi de tetikledi, zira genç yıldız dünya devi Liverpool’un radarına takıldı. İngiliz devine yakınlığıyla bilinen “liverpool.com” mercek altına aldığı Arda için “Hemen transfer edilmeli” yorumunda bulundu. Arda’nın Kloop kriterlerine her anlamda uyduğu vurgulanırken, ucuza kapatmak için transferde acele edilmesi gerektiğinin altı çizildi.

BENFİCA’DAN TRANSFER

İngiliz kaynakları Arda’yla ilgili yazıp çizedursun Fenerbahçe’nin geleceğini kaybetmeye niyeti yok. Merih Demiral ve Ömer Faruk Beyaz’dan ağzı yanan sarı lacivertliler, genç yıldızla uzun süreli sözleşme imzalamak için elini çabuk tutuyor. Başkan Ali Koç’un yürüttüğü operasyonda pürüz yok. Arda’nın Fenerbahçe’yle 5 yıllık sözleşme uzatmasına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan sarı lacivertlilerde gençlik operasyonu da hız kesmiyor. Fenerbahçe, Alkula Gençlik’ten 15 yaşındaki sol açık Efe Kaan Kayanöz’den sonra, Benfica altyapısından 15’lik İsak Vural’ı da renklerine bağladı.

ALMANLAR DA PUSUDA

Arda Güler için İngiliz devi Liverpool’u yanı sıra Alman ekipleri Borussia Dortmud ile Leipzig de pusuda bekliyor. Kasımpaşa maçında Alman scoutların Arda’yı izleyeceği öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...