Tgrt Haber

Aliou Dieng'den Galatasaray itirafı

08 Kasım 2021 21:23
Aliou Dieng'den Galatasaray itirafı
​Galatasaray,Aliou Dieng

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz yaz transfer sezonunda kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Aliou Dieng, transfer sürecine dair ilk kez konuştu. Dieng yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan kendisine bir transfer teklifinin geldiğini ancak müzakerelerin nasıl ilerlediğini bilmediğini söyledi.

Galatasaray, geçtiğimiz yaz transfer sezonunda ön libero mevkisini Aliou Dieng ile doldurmak istiyordu ancak bu operasyon sonuçlandırılamamıştı. Dieng, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendisine bir transfer teklifini doğrduladı ancak detaylara dair bilgisinin olmadığını söyledi.

"TEKLİF VARDI"

Dieng, "Geçen yaz [Galatasaray'dan] bir teklif vardı ama müzakerelerin nasıl ilerlediğini bilmiyorum. Ayrıntılara dair bilgim yok. Şu anda tek bildiğim şey Al Ahly kulübü oyuncusu olduğum ve kıtanın en iyi takımında oynadığım için mutluyum. Burada oynamak kolay değil." dedi.

Aliou Dieng, bu sezon toplamda 4 karşılaşmada forma giyerken 1 gol üretti. Öte yandan yıldız isim Mali milli takımı ile 18 maçta 1 kez rakip fileleri sarstı. Aliou Dieng'in mevcut piyasa değeri 2 milyon euro.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...