Tgrt Haber
11 Haziran 2022 12:19 - Güncelleme : 11 Haziran 2022 12:34

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza'nın en acı günü

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Alex de Souza’nın babası vefat etti. Sarı-Lacivertli kulüp başsağlığı mesajı yayımladı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza'nın en acı günü
alex de souza,fenerbahçe

Fenerbahçe kulübü eski oyuncuları Alex de Souza’nın babasının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Sarı-Lacivertli kulüp konuyla ilgili yaptığı açıklamada eski oyuncusuna başsağlığı diledi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Efsane oyuncularımızdan Alex de Souza’nın babası Adenir Rodrigues de Souza’nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Alex ve tüm Souza ailesinin acısını en derin ve içten duygularımızla paylaşıyor, Adenir Rodrigues de Souza’ya Allah’tan rahmet diliyoruz.”

FENERBAHÇE EFSANESİ OLDU

Alex, 8 yıl boyunca formasını giydiği Fenerbahçe’de efsane haline geldi. Eski yıldız sarı-lacivertli takımda 3 Süper Lig Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper kupa kazandı. Fenerbahçe’de kaptanlık da yapan Alex, 2 defa gol kralı olurken, 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde asist kralı oldu.

105 yıllık tarihinde Fenerbahçe'nin en iyi yabancı futbolcusu olarak gösterilen, kırdığı rekorlar ve takımına kazandırdığı başarılarla adını kulüp tarihine altın harflerle yazdıran Alex de Souza, heykelinin dikildiği 9. sezonunda sarı lacivertli takımdan ayrılmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...