Tgrt Haber
04 Ekim 2022 20:17 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 20:44

Aklı zamda: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu çıkmazı!

Galatasaray haberleri: Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla dikkatleri üzerine çeken ve çıktığı 52 maçta 13 gol-13 asistlik harika bir performans ortaya koyan genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu bu sezon beklentilerin çok altında kaldı. Yıldız futbolcu, takımın en çok eleştirilen isimleri arasında yer alırken, yakın zamanda bir zam almasına rağmen istediği yıllık ücret de ortaya çıktı.

Aklı zamda: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu çıkmazı!
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'deki en kötü dönemlerinden birini geçiren Galatasaray'da genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu başarılı performansıyla dikkatleri çekmişti. Performansını bir hayli yükselten genç yıldız, sarı-kırmızılıların bu sezon içinYunus Akgün ile birlikte en önemli kozlarından birisi olarak görülüyordu ancak beklentilerin çok uzağında kaldı. Galatasaray taraftarları, Kerem'in performansından ve vücut dilinden hiç memnun değil...

UEFA Avrupa Ligi'nde de kendisini göstermeyi başaran Kerem Aktürkoğlu, 2021-2022 sezonunda toplamda 52 maça çıktı, istikrarıyla dikkatleri çekerken 13 gol ve 13 asistlik skor yapmayı da başardı. Genç futbolcu, hem Fatih Terim'in hem de Domenec Torrent'in vazgeçilmezi haline geldi.

Aktürkoğlu, yaz transfer döneminde Avrupa'nın önemli kulüplerinden teklifler almayı bekledi ancak bu teklifler gelmedi. Genç futbolcunun moralinin bu nedenle bir hayli bozuk olduğu da iddia edildi.

TARAFTARLAR TEPKİLİ!

Yeni sezona Okan Buruk yönetiminde başlayan Galatasaray'da, Aktürkoğlu beklentilerin altında kaldı. Takımın en çok eleştirilen oyuncularından birisi haline gelen Kerem Aktürkoğlu için Galatasaraylı taraftarlar, yedek kalması gerektiğini savundu. Çok top kaybı yapan ve hücumda etkisiz kalan Kerem sert eleştirilere maruz kalıyor.

Yabancı kuralı nedeniyle ilk 11'deki yerini kaybetmeyen genç oyuncu için teknik direktör Okan Buruk'un son oynanan Adana Demirspor maçının ardından bir çözüm bulması bekleniyor. Öte yandan çıkan haberlerde Kerem Aktürkoğlu'nun yıllık ücretini de az bulduğu öne sürülüyor.

20 MİLYON LİRA İSTİYOR!

Genç oyuncunun etkisiz kalan performansı yıllık ücretinden memnun olmamasına bağlanırken, Kerem Aktürkoğlu'nun yeni sözleşmesinde istediği yıllık ücret de ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre; Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Kerem Aktürkoğlu yıllık ücretinde iyileştirme bekliyor, yönetim ise performansı gerileyen oyuncunun bu isteğini yerine getirmeyi düşünmüyor. Geçen sezon ücreti 7 milyon TL'ye kadar yükseltilen Kerem Aktürkoğlu'nun yıllık en az 20 milyon TL istediği ancak şu ana kadar yönetimden herhangi bir cevap alabilmiş değil...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
MEHMET13 Eylül 2020 11:25

KOLDAKI KIRECLENMEYE HANGI BITKILER IYI GELIR

Sonraki Haber Yükleniyor...