Tgrt Haber
25 Eylül 2022 23:58 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 00:42

A Milli Takım hüsrana uğrattı! Faroe Adaları'na 2-1 mağlup olduk

A Milli Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki son maçında Faroe Adaları deplasmanından boynu bükük ayrıldı. Maçın mutlak favorisi olan Kuntz yönetimindeki milliler, rakibine 2-1 mağlup oldu. Alınan bu sonuç büyük hayal kırıklığına yol açarken, Alman teknik adamın görevine son verilmesi bekleniyor.

A Milli Takım hüsrana uğrattı! Faroe Adaları'na 2-1 mağlup olduk
,A Milli Takım,Faroe Adaları

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta 13 puanla ilk sırada yer alan A Milli Takım, gruptaki son maçında Faroe Adaları'yla karşılaştı. Başkent Torshavn'daki Torsvollur Stadı'nda oynanan ve TSİ 21.45'te başlayan mücadeleden millilerimiz mağlup ayrıldı.

İlk yarısı golsüz berabere biten maçın ikinci yarısı gollerle başladı. Faroe Adaları 51. dakikada Viljormur Davidsen ile 1-0 öne geçirken, 59. dakikada Joan Edmundsson durumu 2-0 yaptı. Milli Takım 89. dakikada Serdar Gürler'in golüyle farkı bire indirse de kalan dakikalarda başka gol olmayınca A Milli Takım sahadan mağlup ayrıldı: 2-1.

90 dakika sonunda kazanan Faroe Adaları puanını 8 yaparak 3. sırada yer aldı. Türkiye ise 13 puanla liderlik koltuğundaki yerini korudu.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

1' | Maçta ilk düdük çaldı!

41' | GOL İPTAL! İrfan Can'dan Kerem'e derinlemesine bir pas geldi ve Kerem topu ağlara gönderdi. Kerem'in ağlara gönderdiği top için VAR incelemesi yapıldı ve ağlara giden top ofsayt nedeniyle iptal edildi.

45' | İlk yarı golsüz eşitlikle geçildi!

51' | Ev sahibi ekip Viljormur Davidsen'in golüyle 1-0 öne geçti.

59' | Faroe Adaları Joan Edmundsson ile farkı 2'ye çıkardı.

89' | A Milli Takımımız Serdar Gürler'in golüyle skoru 2-1'e getirdi.

Mücadelede son düdük çaldı: Faroe Adaları 2-1 Türkiye.

İLK 11'LER

Faroe Adaları: Gestsson; Rolantsson, Vatnsdal, G. Vatnhamar, Davidsen; Bjartalid, S. Vanthamar, Andreasen, Joensen, Olsen; Edmundsson.

Türkiye: Altay Bayındır; Zeki, Ozan Kabak, Kaan, Eren; Yunus, Ferdi, Berkan, Kerem; İrfan; Serdar Dursun.

FAROE ADALARI İLE 3. RANDEVU

A Milli Futbol Takımı, Faroe Adaları ile tarihinde üçüncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ilk maç, 15 Temmuz 1991'de Faroe Adaları'nda oynandı. Özel maç, 1-1 sona erdi. Sepp Piontek yönetimindeki ay-yıldızlı ekibin tek golünü 75. dakikada Hami Mandıralı attı.

Milli Takım, Faroe Adaları ile 4 Haziran 2022'de oynadığı UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ilk maçını ise 4-0 kazandı. Ay-yıldızlı ekibe rakibi karşısında ilk galibiyeti getiren goller, Cengiz Ünder, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun ve Merih Demiral'dan geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...