Tgrt Haber
Magazin - Magazin
10 saat 40 dakika önce

Barış Arduç ve Hande Erçel yeni projeyle bir araya geliyor

Uzun süredir beyaz perdeden uzak duran iki ünlü isim yeni projeyle ekrana geliyor. Barış Arduç ve Hande Erçel'i partner olarak buluşturacak çalışma hayranlarını heyecanlandırdı.
Magazin - Magazin
20 saat 8 dakika önce

Eurovision 2024’e damga vuran anlar! Yunan şarkıcı Marina Satti'den İsrailli Eden Golan'a protesto

Eurovision 2024 şarkı yarışmasında Yunanistan'ı temsil edecek şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ın basın toplantısı sırasında konuşurken uykuya dalarak protesto etti.
Magazin - Magazin
20 saat 50 dakika önce

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemiğe usta oyuncu Zihni Göktay da katıldı

Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya'nın tartışması geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Gösterisinde Hasan Can Kaya'nın gösterisine laf atan Cem Yılmaz, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. İki komedyenin tartışmasına usta oyuncu Zihni Göktay da katıldı.
Magazin - Magazin
21 saat 55 dakika önce

Eurovision'un unutulmaz ismi Şebnem Paker, hayatını tamamen değiştirdi

Mayıs ayında İsveç Malmö’de düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması finali öncesinde, tarihimizde unutulmaz bir performans sergileyerek 3. olan Şebnem Paker'in değişen hayatı dikkat çekti. Muğla'ya taşınan Paker, öğretmenlik yapmaya başladı.
Magazin - Magazin
23 saat 9 dakika önce

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle Serenay Sarıkaya hayal kırıklığına uğrattı

Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger ve Boran Kuzum gibi isimlerin yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi 9 Mayıs tarihinde yayınlanmaya başladı. Sosyal medyayı sallayan dizi, izleyicileri ikiye böldü.
Magazin - Magazin
10 Mayıs 2024 - 12:09

Boşandığı iddia edilmişti! Görkem Sevindik'ten ilk açıklama geldi

Ateş Kuşları dizisi oyuncusu Görkem Sevindik’in 4 yıl önce evlendiği Kübra Siyahdemir ile boşandığı iddia edilmişti. Oyuncudan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.
Magazin - Magazin
10 Mayıs 2024 - 11:25

Siyaseti bırakan oyuncu Filiz Taçbaş, yeni mesleğini duyurdu

CHP’den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday olan oyuncu Filiz Taçbaş siyaseti bıraktı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Taçbaş, yeni mesleğini duyurdu.
Magazin - Magazin
10 Mayıs 2024 - 11:08

Hazal Kaya imajını yeniledi! Takipçileri hiç beğenmedi

Oyuncu Hazal Kaya yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Saçlarını kısa kestiren oyuncunun yeni tarzı takipçilerinden geçer not alamadı.
Magazin - Magazin
10 Mayıs 2024 - 09:48

Haluk Bilginer nefes kesti! The Veil dizisinde ünlü oyuncu Elisabeth Moss ile sahneleri damga vurdu

Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un başrolünde yer aldığı The Veil dizisinde rol alan Haluk Bilginer bir kez daha kendine hayran bıraktı. İki oyuncunun sahneleri yayınlanırken, Bilginer'in ingilizcesine beğeni yağdı.
Magazin - Magazin
10 Mayıs 2024 - 09:19

Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti! Cem Yılmaz'dan ilk açıklama geldi

Cem Yılmaz’ın kendi stand up gösterisinde sahneyi terk ettiği iddia edilmişti. Ünlü komedyen sosyal medya hesabından çıkan haberleri yalanlayarak, “Seyirci şöyle dedi o da sahneden indi ne yahu? Dün mü başladık bu işe” dedi.
Magazin - Magazin
10 Mayıs 2024 - 09:00

Justin Bieber baba oluyor! Müjdeyi böyle verdi

Altı yıl önce evlenen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile eşi Hailey Bieber sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla bebek beklediklerini duyurdu.
 - 21 yıl sonra herkesin dilinde
10 Mayıs 2024 - 00:35

Sertab Erener Eurovision'u bir kez daha salladı! 21 yıl sonra herkesin dilinde  

2003 yılında birinci olduğu Eurovision yarışmasına konuk olan ünlü şarkıcı Sertab Erener "Everyway That I Can" şarkısıyla İsveç'i salladı. Sahne performansı ile göz dolduran ünlü ismin parçası, 21 yıl geçmesine rağmen herkesin dilinde olması gözlerden kaçmadı. 
 - Shakira'ya müjdeli haber!
09 Mayıs 2024 - 20:45

Dolandırıcılıktan yargılanıyordu! İspanya’dan dünyaca ünlü sanatçı Shakira'ya müjdeli haber!

Shakira'nın vergi kaçırdığı iddiasıyla ilgili İspanyol soruşturması düştü. Mahkeme, Shakira'nın "vergi makamlarını dolandırma niyetinde olmadığına" kanaat getirdi.
 - Cem Yılmaz'ın son gösterisinde büyük tartışma
09 Mayıs 2024 - 18:10

Cem Yılmaz seyirci ile tartıştı, sahneyi terk etti! 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son gösterisinde seyirci ile tartışma yaşadı. Taşkınlık çıkardığı iddia edilen seyircinin konuşmasına dayanamayan ünlü komedyen sahneyi terk etti. 
Magazin - Magazin
09 Mayıs 2024 - 16:48

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel 300 bin liralık bileziğini kaybetti: "Satmaya çalışan zor durumda kalır"

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, 300 bin TL değerindeki bileziğini kaybetti. Olay sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim, "Bulup getiren dilesin benden ne dilerse" dedi.
Magazin - Magazin
09 Mayıs 2024 - 16:30

Uyuşturucudan gözaltına alınan Kalben'den ilk açıklama: "Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum"

İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Kalben'den ilk açıklama geldi. Ünlü şarkıcı, "Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyunuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm" diyerek sevenlerine seslendi.
 - Şarkıcı Kalben serbest bırakıldı
09 Mayıs 2024 - 10:46

Evinde uyuşturucu bulunmuştu! Şarkıcı Kalben yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı

Önceki gün Narkotik polislerinin operasyonuyla evinde uyuşturucu tespit edilen şarkıcı Kalben gözaltına alınmıştı. "Satmıyorum" sözleriyle ifade veren Kalben kontrollü serbest bırakıldı.
Magazin - Magazin
08 Mayıs 2024 - 17:02

Fahriye Evcen paylaştı, Filiz Akın'dan yorum gecikmedi

Sosyal medya hesabından araba çektiği kareyi paylaşan oyuncu Fahriye Evcen, beğeni yağmuruna tutulurken, Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Filiz Akın’dan da yorum gecikmedi.
Magazin - Magazin
08 Mayıs 2024 - 16:47

Adliyeye sevk edilen Kalben'in ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü şarkıcı Kalben, adliyeye sevk edildi. İfadesi ortaya çıkan şarkıcı, "Ben satmıyorum" dedi.
Magazin - Magazin
08 Mayıs 2024 - 16:03

Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu’ya şiddet uyguladığı iddia edilen iş insanına hapis istemi!

Defne Samyeli’nin 20 yaşındaki kızı Derin Talu’ya şiddet uyguladığı öne sürülen iş insanı Emircan Şahin hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Sona Git