Tgrt Haber
22 Nisan 2024 00:28 - Güncelleme : 22 Nisan 2024 00:36

Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Başaran’dan kritik altın uyarısı!

Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran altın, dolar ve arazi üzerine görüşlerini paylaştı. Altınla ilgili kritik uyarıda bulunan Başaran, önemli açıklamalarda bulundu.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com

MUHABİR: YUSUF ÖZGÜR BÜLBÜL / tgrthaber.com.tr

Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Mert Başaran, TGRT Haber canlı yayınında Para Konuşalım programında analizlerini ve yorumlarını paylaştı. Başaran, izleyiciden gelen soruları da yanıtladı. Başaran, altınla ilgili dikkat çeken değerlendirme yaptı.

Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Başaran’dan kritik altın uyarısı! - 1. Resim

“GETİRİNİZ DAHA YÜKSEK OLUYOR”

Hisse senedi fonlarında getirinin daha yüksek olduğunu ifade eden Başaran, “Ben her zaman hisse senedi ağırlıklı fonlar almanızı tavsiye ediyorum. Geçmiş istatistikler gösteriyor ki, bireysel hisse senedi seçmektense hisse senedi fonlarını seçtiğinizde getirileriniz daha yüksek oluyor.” diye konuştu

Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Başaran’dan kritik altın uyarısı! - 1. Resim

Doların yatırım aracı olmadığını vurgulayan Başaran, “Dolar bir yatırım aracı değildir. Yüzde 400 kazandım diye mutlu olmazsınız son 5 yılda, simit yüzde 1000 artarken. Bu yatırım aracı olmadığının ispatıdır.” şeklinde konuştu.

Yatırım ve Tasarruf Uzmanı Başaran’dan kritik altın uyarısı! - 3. Resim

“ALTINDA TEDBİRLİ OLMAK LAZIM”

Altınla ilgili de önemli değerlendirmelerde bulunan Başaran, “Savaş ve gerginlik piyasaları korkuttu. Bu gibi durumlarda güvenli liman altına yükselişe geçti. Altında tedbirli olmak lazım, al dediğimiz noktalar biraz geçti.Altınınız varsa satmaya gerek yok.” ifadelerini kullandı.

ARAZİNİN DEĞERİ NASIL ANLAŞILIR?

Arazilerle ilgili de görüşlerini paylaşan Başaran, “Yakınınıza bir köprü, şehir hastanesi ve benzeri yapılar inşa edildiğinde ucuza almak isteyenler genellikle sizi buluyor. Toprak ne kadar beklerse o kadar değerlenir” dedi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...