Tgrt Haber
13 Eylül 2021 17:13

Walmart Litecoin'i uçurdu: 65 dolar birden yükseldi

ABD'li perakende şirketi Walmart kripto para birimi Litecoin ile ortaklık kurulduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından Litecoin'in değeri 175 dolardan 240 dolara kadar yükseldi.

Walmart Litecoin'i uçurdu: 65 dolar birden yükseldi
litecoin,walmart

ABD'li perakende devi Walmart e-ticaret platformlarında Litecoin ile ödeme seçeneği sunulacağını açıkladı. Ortaklık haberinin ardından Litecoin'in değeri 175 dolardan 240 dolara kadar yükseldi.

BloombergHT'de yer alan habere göre Walmart, Litecoin ile ortaklığı kapsamında e-ticaret mağazalarında müşterilerine 1 Ekim’den itibaren kripto para birimi ile ödeme seçeneği sunacağını bildirdi.

CEO Doug McMillon “Litecoin’i entegre ederek, alışveriş yapanların dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, neredeyse anında işlem onayı ve sıfıra yakın ücretlerle çok sorunsuz bir ödeme deneyimi yaşamalarını sağlayacağız” dedi.

Şirket, Litecoin’in daha ucuz işlemler için kullanılmak üzere tasarlandığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...