Tgrt Haber
10 Eylül 2015 16:51

Ulaşım Üzerine Tüm Biletler Bir Noktada

Güçlü bir alt yapıyla yayın hayatına hazırlanan Biletbayi.com 'un yayınına çok az kaldı

Ulaşım Üzerine Tüm Biletler Bir Noktada
Biletbayi.com,ucuz bilet,ucak bileti,otobus bileti,ucuza ulasim

Güçlü bir alt yapıyla yayın hayatına hazırlanan Biletbayi.com 'un yayınına çok az kaldı. CEO'su İrfan Akmehmet olan Biletbayi.com için "Hayatımın en önemli projelerinden birine başlıyoruz. Bu sebeple hem heyecanlı hem de kadro olarak liderliğe gözümüze kestirdik" dedi. Site yapımında onlarca anket düzenleyerek kullanıcı dostu bir arayüzle girmek isteyen Bilet Bayi bu çalışmalarıyla bekleyiş daha da bir heyecanlandı.

Türkiye'de hizmet veren otobüs firmaları ile de tek tek anlaşma yapan firma sadece "Uçak Bileti" değil aynı zamanda "Otobüs Bileti" satışını da gerçekleştirmeyi planıyor. Projeleri arasında deniz yolculukları da yer alan BiletBayi bu alanda her türlü ihtiyaçı karşılama odaklı düşünmekteler. Bir ikinci bir siteye ihtiyaç kalmadan yolculukla alakalı tüm biletleri satmayı hedeflemekteler.

Bilet Bayi kurdukları sistem gereği tüm ihtiyaçları web üzerinden halledilebilmesi üzerine. Fakat; yine de güçlü bir müşteri hizmetlerine ihtiyaç duymular. Bu alanda da bir kadrolaşma sürecine giden Bilet Bayi bir kaç önemli isimle de görüşmelerini sürdüyor. Operasyon kadında her hangi bir ufak hataya dahi göz yummaya niyetli değiller. Aynı zamanda %100 müşteri memnuniyetini hedeflemişler.

Bilet Bayi'den Alt Bayilik Alınabilir mi?

Elbette. Kurumsal üyelikli bir şekilde girme hedeflerindeler. Kurumsal üyeleri için de çözümler düşünen Bilet Bayi tüm ulaşım üzerine biletleri tek noktada sunmak isteyen tabela bilet satış noktaları içinde geliştirdikleri bir plan söz konusu. Bir yandan sitesi yayınlanmaya hazırlanırken diğer yandan da Android ve IOS uygulamaları da sistemle entegreli bir şekilde hazırlanıyor. Müşterileri için her türlü erişim noktası düşünülmüş gibi duruyor.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...