Tgrt Haber
11 Şubat 2022 10:18

Son dakika! Çiftçilere müjde: Tarım Kredi'den gübre fiyatlarında indirim

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarım sektörü için verdiği destek talimatlarının ardından Tarım Kredi Kooperatifleri de gübre fiyatında yüzde 30 indirim yapıldığını duyurdu.

Son dakika! Çiftçilere müjde: Tarım Kredi'den gübre fiyatlarında indirim

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, tarımın desteklenmesi için kimyevi gübrelerde yüzde 30’a varan indirim yapılmasına karar verdi. Böylece artık çay gübresi 7 bin 500 TL'den, üre gübresi ise 9 bin 200 TL'den satılacak. 

İNDİRİM KAMPANYALARI SIKLIKLA DEVAM EDECEK

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile Türk tarımının gelişimi ve milli ekonominin desteklenmesi adına yürütülen kampanya dahilinde, piyasa koşullarına göre oldukça cazip bir fiyat ile gübre satışı sağlayacaklarını vurgulayan şirket yetkilileri, konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

"Yapmış olduğumuz kampanyalar neticesinde, oldukça olumlu geri dönüşler almaktayız. Türk tarımının gelişmesi ve çiftçilerimizin desteklenmesi adına bu tarz kampanyalar oldukça önem arz etmektedir. Bu bilinç doğrultusunda indirim kampanyalarımızın sıklıkla devam edeceğini bildirmekten memnuniyet duyarız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...