Tgrt Haber
11 May 2021 13:52

Pandemi arsa fiyatlarını uçurdu

Pandemi gayrimenkul sektöründe de değişikliklere neden oldu. Konut satışlarında düşme yaşanırken arsa satışlarında hareketlilik var

Pandemi arsa fiyatlarını uçurdu
samsun,,ekonom,,arsa,,pandemi,

Korona virüs salgını döneminde şehirlerde yaşamak zorlaştı. Şehir hayatından bunalan vatandaşlar sakin bölgelere yerleşmeye başladı. Pandemiden kaçmak isteyen vatandaşlar doğa ile iç içe yaşamak için köylere yöneldi

SATILACAK ARSA KALMADI

Köylerde ev arzı yeterli olmayınca gözler arsalara çevrildi.  Arsalar hızla alıcı bulmaya başladı ancak arsa arzı da bu talebe yetişecek gibi görünmüyor.

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konuyla ilgili, “Arsa üzerinde bir hareketlenme var. Adam diyor ki ben artık gerekirse köye kaçacağım diyor. Çevre köylere kaçmaya çalışıyor. Belirli bir yerlerde arsa da kalmadı artık vatandaş köy kalmadı ama kenar mahallelere kaymaya çalışıyor. Oralarda da fiyatlar aldı yürüdü” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...