Tgrt Haber
11 May 2023 11:53 - Güncelleme : 11 May 2023 13:59

Binali Yıldırım açıkladı: Gabar ve Cudi’de 100 milyar dolarlık yeni petrol rezervi

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, yeni petrol rezervinin müjdesini verdi. Gabar ve Cudi'de 100 milyar dolarlık yeni bir petrol rezervi tespit ettiklerini duyuran Yıldırım “Ülkemiz ve geleceğimiz adına büyük bir gelişme” ifadelerini kullandı. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Ensonhaber
gabar,cudi,petrol,binali yıldırım

14 Mayıs seçimlerine 3 gün kaldı. Kritik seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı adayları ve partiler seçim vaatlerini sürdürürken Karadeniz gazı ve Gabar’da keşfedilen petrolün ardından yeni bir müjde geldi.  

MİLLET İTTİFAKI-HDP İLİŞKİSİ…

Ensonhaber’in YouTube kanalında canlı olarak yayınlanan Gündem Özel’in konuğu olan Binali Yıldırım seçim sürecini değerlendiri. Millet İttifakı’nın HDP ile ilişkisine dikkat çeken Yıldırım Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör örgütüyle ilgili açıklamalarıyla şark kurnazlığı yaptığını belirtti.

Yeşil Sol Parti olarak seçime girecek olan HDP’nin Millet İttifakı’nın ortağı haline geldiğini söyleyen Yıldırım, “Millet İttifakı, Yeşil Sol Parti ile ortak haline geldi. Masanın üstüne çıkmakla kalmayıp masanın üstünde tepiniyorlar” ifadelerini kullandı.

GABAR VE CUDİ'DEN YENİ MÜJDE

Binali Yıldırım, Gabar ve Cudi'de 100 milyar dolarlık yeni bir petrol rezervi tespit edildiğini aktardı. Tespit edilen yeni rezervle birlikte kuyuların açılmaya başlandığını da sözlerine ekleyen Yıldırım, "Bir güzel haberi de sizin vasıtanızla paylaşmak isterim. Gabar'da ve Cudi'de 100 milyar dolarlık yeni bir rezerv tespit edildi. Kuyular açılmaya başlandı, bu da ülkemiz ve geleceğimiz adına büyük bir gelişme bunu da belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE'YE DESTEK VERDİ...

Muharrem İnce hakkındaki kaset iddialarına tepki gösteren Yıldırım, siyasetin belden aşağı yapılmaması gerektiğini söyleyerek Muharrem İnce’ye yapılanları kınadı.

Binali Yıldırım sözlerini şu ifadeleri kullanarak sürdürdü;

Seçim sürecinde maalesef etraf toz duman. Etik, seviyeli bir kampanya yapmak yerine bazı kesimler sosyal medyayı kendi kirli hedeflerine araç etmeyi alışkanlık haline getirdiler. Geçmişte de rahmetli Baykal'ın şahsına yönelik kasetler, 17-25 Aralık'ta da bize ve ailelerimize yönelik yapılanları unutmadık. Dolayısıyla bu seçim döneminde de herhalde kastettiğiniz Muharrem İnce sanırım. Bunlar bize yabancı gelmiyor, bunlar FETÖ yöntemidir. FETÖ'cülerin sıkça uyguladıkları bir yoldur. İtibar suikasti yaparak insanları toplumun nezdinde değersizleştirmeye çalışırlar. Ne yazık ki tekrar sahneye kondu. Muharrem İnce'ye yapılanları şiddetle kınıyorum. Siyaset belden aşağı yapılmamalı.

Kaynak: Ensonhaber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...