Tgrt Haber
29 Mart 2018 18:11

Emekliye bayramlarda ikramiye verilmesiyle ilgili kara toplantısı bugün yapılacak

Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı bugün yapılıyor. Memurlardan ve emeklilerden toplantı öncesi ‘Bayram ikramiyesi müjdesi bekliyoruz’ çağrısı geldi. Sonuç merakla bekleniyor

Emekliye bayramlarda ikramiye verilmesiyle ilgili kara toplantısı bugün yapılacak
emekli,bayram

Çalışma Bakanlığı ve memur konfederasyonu yetkilileri bugün Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısında bir araya geliyor. Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun başkanlık edeceği toplantıda, toplu sözleşmede karara bağlanamayan konular masaya yatırılacak. Toplantıdan çıkacak kararlar hem memurlar hem de emekliler tarafından merakla bekleniyor. Milyonlarca kişi, toplantıda bayram ikramiyesi taleplerinin ele alınmasını ve karara bağlanmasını istiyor.
 
12 MİLYON EMEKLİYİ İLGİLENDİRİYOR

Eğer toplantıda anlaşma sağlanırsa, memurlar ve memur emeklileri Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde ikramiye alacak. Yılda 2 ikramiye milyonlara ek gelir oluşturmaktadır. Uygulama memur emeklileri için hayata geçirilirse, promosyonda olduğu gibi SSK ve Bağ-Kur emeklilerini de kapsayabilecek..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...