Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 09:45 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 10:14

Son dakika! Bakan Nebati'den Kur Korumalı TL Mevduat hesabına eleştirilere cevap

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kur Korumalı TL Mevduat hesabıyla (KKM) ilgili bir açıklama yaptı. Vatandaşın 3'te 1'inin döviz yerine KKM'yi tercih ettiğini ve bu yatırım aracının ekonomiye çok önemli katkı sağladığını belirterek eleştirilere cevap veren Bakan Nebati, "haksızca eleştirenlerin iyi niyetinden şüphe ediyorum" dedi.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Bakan Nebati'den Kur Korumalı TL Mevduat hesabına eleştirilere cevap
kur korumalı mevduat hesabı,dolar,döviz,nureddin nebati

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Kur Korumalı TL Mevduat hesabına yönelik eleştirilere tepki gösterdi. 

Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı'nın ekonomiye çok önemli katkıs sağladığını belirten Bakan Nebati, tasarruf sahiplerinin 3'te 1'inin bu sistemi tercih ettiğini açıkladı.

Bu şekilde ekonomik büyüme sağlandığını ifade eden Hazine ve Maliye Bakanı, böylece döviz kurlarında manipülasyon yapmak isteyen kötü niyetli güçlerin yoluna taş koyulduğunu ifade etti.

Bakan Nebati şöyle açıklamalarına şöyle devam etti:

''HAKSIZCA ELEŞTİRENLERİN İYİ NİYETİNDEN ŞÜPHE EDİYORUM''

Ülkemizde enflasyonu tetikleyen aşırı kur hareketleri ile mücadelemizde vatandaşlarımızla birlik olmamızı sağlayan en önemli enstrümanlardan biri olan Kur Korumalı TL Mevduat hesabını haksızca eleştirenlerin iyi niyetinden şüphe ediyorum."

https://twitter.com/NureddinNebati/status/1559067289340858369

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...