Tgrt Haber
23 May 2020 09:11

Altın fiyatları SON DAKİKA! Bugün çeyrek altın gram altın fiyatları ne kadar? 23 Mayıs 2020 Cumartesi

Altın fiyatları ne kadar oldu? 23 Mayıs gram altın çeyrek altın yarım altın fiyatları altın sahibi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Koronavirüs kaynaklı panik havası oluşan uluslararası piyasalarda güvenli liman olarak görülen altına talep patlamıştı. Altın fiyatları ise yükselişe geçmişti. Dünyada normalleşme trendinin başlamasıyla birlikte altın fiyatları da merak ediliyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, 23 Mayıs Cuma gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları…

Altın fiyatları SON DAKİKA! Bugün çeyrek altın gram altın fiyatları ne kadar? 23 Mayıs 2020 Cumartesi
Altın fiyatları,23 Mayıs 2020 Cumartesi altın fiyatları,Bugün çeyrek altın gram altın fiyatları ne kadar

23 Mayıs altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Altına yatırım yapan vatandaşlar günlük altın fiyatlarını sorguluyor.

ALTIN FİYATLARI 23 MAYIS

Çeyrek altın: 617 Lira

Yarım altın: bin 234 Lira

Gram altın: 380 Lira

Cumhuriyet altın: 2 bin 526 lira

Analistler, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınına ilişkin iyileşen hasta sayısındaki olumlu gidişat ve en kötünün geride kaldığı inancının yatırımcıların risk iştahını artırdığını ve bu durumun altının ons fiyatı aşağı yönlü baskıladığını söyledi.

Bugün yurt içinde sakin bir veri gündemi bulunurken küresel piyasalar yine corona virüs salgınında yaşananlara odaklanacak.

BDDK'DAN ALTIN ALIMI İÇİN YENİ KARAR

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, altın alımına ilişkin yeni bir karar açıkladı.

Kurum, yarından itibaren 100 gram ve üzeri altın alımına 1 gün valör uygulanacağını bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...