Tgrt Haber
14 Mart 2023 21:09 - Güncelleme : 14 Mart 2023 21:22

Akaryakıt ve otogaz alacakları ilgilendiriyor! 60 TL daha avantajlı olacak! Milyonlarca sürücü detayları araştırmaya başladı!

Akaryakıt fiyatlarında son dönemde yaşanan artışlar sonrasında akaryakıt kampanyaları araştırılmaya başladı. Bu kapsamda akaryakıt ve otogaz alımında 60 TL detayı dikkat çekti. Tüm sürücüleri ilgilendiriyor…Küresel piyasalarda petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ve birçok ekonomik, politik gerilim akaryakıt sektörünü etkilemeye devam ediyor. Yurt içinde ise döviz kurunda yaşanan hareketlilik, enflasyon ve vergiler gibi unsurlar akaryakıt fiyatlarını ciddi bir artış yaşamasına neden oldu.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Akaryakıt ve otogaz alacakları ilgilendiriyor! 60 TL daha avantajlı olacak! Milyonlarca sürücü detayları araştırmaya başladı!
Akaryakıt,otomobil

Pompa fiyatları arka arkaya gelen indirim ve zam haberleri ile sürekli değişmeye devam ederken sürücüleri sevindirecek yeni bir haber paylaşıldı. BP’den gelen kampanya ile akaryakıt ve otogaz alımının 60 TL daha avantajlı olacağı belirtildi. 

AKBANK VE BP İMZALARI ATTI!

Akbank ve BP tarafından yeni bir ortak kampanyaya imza atıldı. Mart ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Akbank Axess üyesi BP istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz alımlarında, Juzdan’dan kampanyaya katılım sağlayarak 60 TL chip – para kazanma şansı sunulacak. 
SMS ile kampanyaya katılacak kişiler ise 50 TL’ye kadar chip – para avantajından yararlanabilecek. Kampanyaya katılmak için ilgili koşulların sağlanması gerekiyor. 

Akaryakıt ve otogaz alacakları ilgilendiriyor! 60 TL daha avantajlı olacak! Milyonlarca sürücü detayları araştırmaya başladı!

KATILIM NASIL SAĞLANACAK?

Juzdan’dan kampanyaya katılmak isteyenler ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin ‘’Hemen Katıl’’ butonuna tıklayarak katılım adımlarını takip etmesi gerekmektedir. SMS ile kampanyaya katılmak isteyenler ise ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’a kayıtlı cep telefonundan ‘’Bp’’ yazıp 4566’ya SMS göndermeleri gerekmektedir. 
Kampanyadan kazanılacak chip para ise 8 Nisan 2023 tarihine kadar Bp istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerli olacak. Kazanılan chip – para hediyesi ise kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir. Aynı gün içinde yapılan 250 TL ve üzeri ilk harcama ise kampanyaya dahil değildir. 
Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri yararlanabilmektedir. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...