Tgrt Haber
06 Aralık 2019 18:37

AK Parti Sözcüsü Çelik: Ortak bir noktada çözüm bulunmasıyla ilgili yaklaşım var

AK Parti Sözcüsü Çelik, asgari ücret görüşmeleriyle ilgili "Ortak bir noktada çözüm bulunmasıyla ilgili yaklaşım var. Bakanlığın yaklaşımı da hadisenin bileşenleriyle ortak bir nokta çıkarabilmektir" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Ortak bir noktada çözüm bulunmasıyla ilgili yaklaşım var
ömer çelik,asgari ücret,ak parti,asgari ücret görüşmeleri2020 asgari ücreti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada asgari ücret görüşmeleri ile ilgili soruya şu cevabı verdi.

 "Bakanlık, işçi tarafı, işveren tarafı. Bunun bir geleneği var. Her taraf kendi pozisyonunu açıklayacak. Ortak bir noktada çözüm bulunmasıyla ilgili yaklaşım var. Bakanlığın yaklaşımı da hadisenin bileşenleriyle ortak bir nokta çıkarabilmektir. Hiç kimsenin tam olarak dediği olmuyor. Eminim ki bütün taraflar optimum bir noktada sistemin sürdürebilmesi açısından aynı mutabakatla gerçekleştirirler diye bir umudumuz var. Sürecin nasıl işleyeceği açıktır. Bakanlığımızın konuyla ilgili hassasiyet gösterdiğini biliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...