Tgrt Haber
27 Şubat 2024 18:26 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 18:28

İhlas Vakfı'ndan çocuklara ücretsiz İngilizce eğitim programı

İhlas Vakfı, çocuklara yönelik ücretsiz bir İngilizce eğitim programı başlatıyor. "Shadowing Tekniği" ile İngilizce öğrenimine farklı bir boyut getiren vakıf, bu eğitim ile çocukların İngilizceyi sadece bir ders olarak değil, bir iletişim aracı olarak görmelerini hedefliyor.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
İhlas Vakfı,,eğitim

İhlas Vakfı'nın faaliyete geçirdiği 4 Mart'ta başlayacak olan bu 14 haftalık eğitim programı, çocukların kelime haznelerini genişletecek. Program boyunca, her biri 20 yeni kelime olmak üzere, toplam 12 ders boyunca 240 kelime öğretilecek. Eğitimin ilerleyen haftalarında çocuklar, 6 haftada bir düzenlenecek büyük ödüllü yarışmalara katılma fırsatı bulacaklar.

İNGİLİZCE ÖĞRENİMİ KOLAYLAŞACAK! 

Program, çocukların İngilizceyi etkili bir şekilde kullanabilmeleri için tasarlandı. İhlas Vakfı'nın bu eğitimi, çocuklara dil öğreniminin ötesinde, kültürlerarası iletişim becerileri kazandırmayı amaçlıyor. Programa katılan çocuklar, eğitim sürecinde eğlenceli ve interaktif bir öğrenme deneyimi yaşayacak. 

İhlas Vakfı'ndan çocuklara ücretsiz İngilizce eğitim programı  - 1. Resim

Eğitimler hakkında daha fazla bilgi ve detay, kayıt sonrasında dahil olunacak özel bir grupta paylaşılacak. Vakıf, bu programla İngilizce öğrenimine erişimi kolaylaştırmayı ve çocuklara yabancı dil öğrenirken keyifli bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Ebeveynler, çocuklarını bu benzersiz İngilizce eğitim fırsatına dahil etmek için İhlas Vakfı'nın web sitesini ziyaret edebilir veya vakıfla doğrudan iletişime geçebilir. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...