Tgrt Haber
14 Eylül 2022 11:45 - Güncelleme : 14 Eylül 2022 12:11

Yakalamak için gittiği yılan bileğini kopardı! Tek hamlesi yetti

Avustralya'da yılan uzmanı olarak hayatını idame ettiren Kane Durrant'ın başına korkunç bir şey geldi. Durrant, bir yılanı yakalamak için gittiği evde yılan tarafından saldırıya uğradı ve bileği koptu.

Yakalamak için gittiği yılan bileğini kopardı! Tek hamlesi yetti
avustralya,yılan

Avustralya Yeni Güney Galler'de yılan uzmanı olarak çalışan Kane Durrant, şimdiye kadar iş hayatında hiç karşılaşmadığı bir saldırıyla başbaşa kaldı. Durrant'a bir ihbar geldi ve evdeki bir yılanı kontrol altına alması istendi. Yılan uzmanı, ihbarın yapıldığı eve gittiğinde işler hiç istediği gibi gitmedi.

Yılan uzmanı Kate Durrant, ihbar üzerine gittiği evde yılanı yakaladı fakat tam o anlarda yılan ani bir hamle ile Durrant'ın elinden sıyrılmayı başardı. Durrant'ın bileğine sarılan yılan, vakit kaybetmeden bileğine saldırdı ve yılan uzmanı kanlar içinde kaldı.

Olayın ardından kolundan kan fışkıran Durant kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı ve bileği yeniden yerine dikildi.

Yakalamak için gittiği yılan bileğini kopardı! Tek hamlesi yetti

Durant saldırı anlarını "Korkunç" diyerek tanımladı. Fakat arkadaşları, tanık oldukları o anlar hakkında konuşmak istemediklerini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...