Tgrt Haber
21 Ocak 2024 17:00 - Güncelleme : 21 Ocak 2024 17:00

Vergilerle helikopterli konser turu ülkeyi karıştırdı

Filipinlerin başkenti Manila'daki Coldplay konserine helikopterle giden Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr'ın konser turu ülkeyi ayağa kaldırdı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Anadolu Ajansı, The Straits Times
Vergilerle helikopterli konser turu ülkeyi karıştırdı
filipinler

İngiliz rock grubu Coldplay'in, Filipinler'in en yoğun trafiğe sahip şehri Manila'da düzenlediği konser olay oldu. Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr, konser alanına gitmek için helikoptere binmeyi tercih etti. 

The Straits Times'ın haberine göre, Marcos'un Coldplay konserinin yapılacağı alanının yakınlarına iniş yapan Başkanlık helikopterinden çıkarken çekilen görüntüleri, internette tepki topladı.

Vergilerle helikopterli konser turu ülkeyi karıştırdı

''VERGİLERİMLE HELİKOPTERE BİNİYOR''

Filipinli bir X kullanıcısı, yaptığı paylaşımda, "Ben, Filipinli bir vergi mükellefi olarak, işe gidip geldiğim zamanlarda servise, arabaya ve bazen de taksiye binerek yoğun trafiğe maruz kalırken ülkemizin başkanı, istediği veya ihtiyaç duyduğu yere kolayca ulaşmak için benim vergilerimi kullanarak helikoptere biniyor." ifadelerini kullandı.

Başkanlık güvenlik biriminin başındaki Nelson Morales, yaptığı açıklamada, Marcos'un konsere giderken Başkanlık helikopterini kullanmasını savundu.

Morales, yoğun ve sıkışık trafiğin öngörülemeyen sorunlara yol açabileceğini ifade ederek bunun, Marcos'un güvenliğini tehlikeye atabileceğini belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı, The Straits Times
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...