Tgrt Haber
19 Nisan 2022 17:04 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 17:24

Ünlü oyuncunun feci ölümü! Timsah yumurtası toplarken hayatını kaybetti

Outback Wrangler şovunun oyuncularından Chris Wilson, helikopter ile bataklık bölgelerdeki erişilmesi zor timsah yumurtalarını toplarken hayatını kaybetti. Geride gözü yaşlı iki çocuk kaldı.

Outback Wrangler, 90'dan fazla ülkede yayımlanıyor.
Outback Wrangler, 90'dan fazla ülkede yayımlanıyor.

National Geographic'in Outback Wrangler şovunun oyuncularından Chris Wilson, helikopter ile timsah yumurtalarını toplarken hayatını kaybetti. Wilson, timsah yumurtalarını toplamak için helikopterden bir askıyla sarktığı sırada kaza meydana geldi. Helikopterin ağaçlarla veya zeminne çarpışması sonucu hayatını kaybettiği yahmin ediliyor.  Hava Taşımacılığı Güvenlik Bürosu raporuna göre Wilson’un cesedi kaza alanındaki ana enkazdan 40 metre uzakta bulundu.

Motorda yapılan bir incelemede, motorun durmasına neden olabilecek herhangi bir kusur bulunmadı ve kuyruk kanatlarında ve diğer  sisteminde görünür bir hasara rastlanmadı.  

OUTBACK WRANGLER OYUNCUSU

Outback Wrangler, 90'dan fazla ülkede yayınlanan bir macera televizyon dizisi. Wilson, Bay Wright ve Jono Brown ile birlikte üç oyuncudan biriydi. Gösteri, timsahlar ve yabani bufalolar da dahil olmak üzere insanlar için tehdit oluşturan tehlikeli hayvanları yakalama ve taşıma çalışmalarını anlatıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...