Tgrt Haber
15 Haziran 2021 17:09

Trafik kazasına çağrılan itfaiyeci kızını görünce yıkıldı

İngiltere'de bir itfaiyeci acil durum çağrısından gelen aramayla gittiği trafik kazasında kızının cansız bedeniyle karşılaştı.

Trafik kazasına çağrılan itfaiyeci kızını görünce yıkıldı
ingiltere,trafik kazası

47 yaşındaki Adrian Smith, yardım çağrısına cevap verdi. Bir trafik kazası enkazına giden itfaiyeci, kaza yapan kişinin kızı olduğunu görünce yıkıldı. Smith, kızının cansız bedenini sağlık görevlileri arabadan çıkarırken çaresizce izlemek zorunda kaldı. Smith'in kızı Ella sıcak havalarda Broad Haven'deki bir plaja gitmişti. Dönüşte ise erkek arkadaşıyla beraber bir virajda arabaları devrildi arkalarından gelen araba da devrilen arabalarına çarptı. 

Smith, kaza olduğu sırada görev başındaydı, yardım çağrısına cevap verdi. Olay yerine geldiğinde kızının arabasına bir başka aracın çarptığını gördü. Polis, Haverfordwest, Camrose'dan Ella'nın Haverfordwest'teki bir köy yolunda olay yerinde öldüğünü, üç kişinin de ciddi şekilde yaralandığını söyledi. Arabayı kullanan Ella'nın erkek arkadaşı ve başka bir araçta bulunan bir erkek ile bir kadın ağır yaralandı.

Smith'in bir aile dostu ''Adrian'ın kendi kızını o halde görmesi görmesi tam bir kabus olmalı'' dedi. Kazadan birkaç saat sonra Bay Smith, sosyal medyada kendisinin ve Ella'nın küçükken bir aile partisinde dans ederken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.

Polis, kazanın nedenini araştırmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...