Tgrt Haber
24 Nisan 2024 17:33 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 17:38

Tayvan'daki şiddetli depremde bina böyle yan yattı

Tayvan'ın Hualien şehrinde meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremde bir binanın yan yattığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Tayvan'da dün yerel saatle 02.27’de meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depreme ait görüntüler ortaya çıktı. Depremde 7 katlı bir otel yan yattı.

OTEL TADİLATTA OLDUĞU İÇİN BOŞTU

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde binanın devrilmesi sonucu çevreyi toz bulutunun kapladığı görüldü. Yetkililerden yapılan açıklamada, otelin tadilatta olması nedeniyle boş olduğu ve herhangi bir yaralanma yaşanmadığı kaydedildi.

Tayvan'daki şiddetli depremde bina böyle yan yattı - 1. Resim

OTEL TAMAMEN YIKILACAK

Olay yerine ulaşan güvenlik görevlileri binanın bulunduğu sokağı güvenlik kordonuna alarak, çevredekileri otele yaklaşmamaları konusunda uyardı. Otelin kısa süre içerisinde tamamen yıkılacağı belirtildi.

Hualien’de 3 Nisan’da meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremde en az 17 kişi hayatını kaybetmiş ve bin 146 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...