Tgrt Haber
07 May 2014 15:08

Suriye iç savaşının provası 13 yıl önce çizgi filmle yapılmış

Mısır'da bir TV kanalı spikeri, Suriye'deki iç savaşın ABD tarafından planlanıp uygulandığı iddiasını ilginç bir kanıtla savundu: 2001 yılında yayınlanmış ABD yapımı bir çizgi film.

Suriye iç savaşının provası 13 yıl önce çizgi filmle yapılmış
suriye, iç savaş, savaşın provası, çizgi film, savaş, prova, abd, mısır, tv kanalı spikeri, spiker

Mısır'da yayın yapan Al-Tahrir TV spikeri, 'Suriye'deki iç savaşın arkasında ABD olduğunu' iddia etti ve bu iddiasını da çok ilginç bir kanıta dayandırdı. Spiker, dünyaca ünlü çizgi film serisi Simpsonlar'ın bundan tam 13 yıl önce yayınlanmış bir bölümünde, Özgür Suriye Ordusu'nun bayrağının göründüğünü savundu. Şimdi, muhalifler tarafından kullanılan bu bayrağın nasıl olur da yıllar önce ABD yapımı bir çizgi filme girdiğini sorgulayan spiker, Arap dünyasında başlayan ayaklanmaların Batı ve ABD tarafından planlanıp uygulandığını öne sürdü. Tartışılan çizgi film sahnesinde, Bart Simpson ve arkadaşları bazı yerleri bombalıyorlar ve kapısında şimdiki Özgür Suriye Ordusu bayrağı olduğu iddia edilen bir araç havaya uçuyor.

Suriye iç savaşının provası 13 yıl önce çizgi filmle yapılmış

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...