Tgrt Haber
26 Haziran 2021 20:36

Skandal görüntüler sonrası İngiltere Sağlık Bakanı Hancock istifa etti

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, kendisi gibi evli olan danışmanı Gina Coladangelo ile samimi görüntülerinin basına sızması ile sosyal mesafe kuralını ihlal ettiğinin ortaya çıkmasının ardından istifa etti.

Skandal görüntüler sonrası İngiltere Sağlık Bakanı Hancock istifa etti
İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock

Koronavirüs ile mücadelede ağır kayıplar veren İngiltere’de Başbakan Boris Johnson,  Sağlık Bakanı olarak Matt Hancock görevlendirmişti. 42 yaşındaki Hancock'un, üç çocuk sahibi olduğu 15 yıllık eşi Martha Hancock'u aldattığı görüntüler ortaya çıktı. Bakan Hancock’un  bir süredir danışmanı Gina Coladangelo ile gizli bir ilişki yaşadığı öğrenildi.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

The Sun’ın elde ettiği görüntülerde, Hancock ve Coladangelo'nun öpüştükleri anlar kameralara anbean yansıdı. Hancock, eleştiriye neden olan görüntülerin ardından özür dilerken istifa etmeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklama sonrası yaşanan yeni gelişme ile İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock istifa etti.

YENİ BAKAN JAVİD

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock’ın istifasının ardından ülkenin ilk Müslüman İçişleri Bakanı ve eski Maliye Bakanı Sajid Javid, yeni Sağlık Bakanı olarak atandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...