Tgrt Haber
29 Mart 2021 16:56

Singapur'da polise doğru öksüren kişi hapis cezası aldı

Singapur'da, Eylül 2020'de polisle tartışması sırasında maskesini çıkarıp polis memuruna doğru öksüren Devraj Tamil Servan'a 14 hafta hapis cezası verildi.

Singapur'da polise doğru öksüren kişi hapis cezası aldı
Singapur,maske,

The Straits Times'ın haberine göre, Singapur'da mahkeme, 13 Eylül 2020'de gözaltı sırasında maskesini çıkararak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının en yoğun olduğu dönemde polis memuruna doğru defalarca öksüren Devran Tamil Servan 14 hafta hapis cezasına çarptırıldı.

Servan, geçen yıl kız arkadaşına şiddet uyguladığına ilişkin şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınmıştı. Polis arabasıyla ifadesi alınmak üzere götürüldüğü sırada nefes alamadığını belirterek polislerden yardım istemişti.

Polisler de Servan'ı Singapur'un kuzeybatısındaki hastaneye götürmüştü. Servan bu sırada sözlü ve fiziksel mukavemette bulunduğu polis memuruna doğru maskesini çıkararak defalarca öksürmüş diğer memurları da sözlü olarak taciz etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...