Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 23:31 - Güncelleme : 04 Ağustos 2022 00:59

Sıcaklık 50 dereceye dayandı, birçok şehirde resmi tatil ilan edildi

Yaz sıcakları Türkiye ve çevresinde etkisini derinden hissettiriyor. Sıcaklığın 50 dereceye dayandığı komşu ülkede birçok şehirde resmi tatil ilan edildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sıcaklık 50 dereceye dayandı, birçok şehirde resmi tatil ilan edildi
Irak,hava durumu,sıcak,tatil

Irak’ta yarın beklenen aşırı sıcak hava dalgası nedeniyle bazı kentlerde resmi tatil ilan edilirken, ülkedeki diğer kentler için de tatil kararının açıklanması bekleniyor.

6 KENTTE RESMİ TATİL KARARI

Irak’ın güneyinde yarın hava sıcaklıklarının 50 dereceye yükselmesi bekleniyor. Ülkede beklenen aşırı sıcak hava dalgası nedeniyle Babil, Diyala, Necef, Divaniye, Vasıt ve Basra kentlerinde resmi tatil ilan edildi. Ülkedeki diğer kentler için de tatil kararı alınması bekleniyor.

Alınan tatil kararının kamu ve güvenlik kurumlarını içermediği açıklanırken, Irak Elektrik Bakanlığı ülkede elektrik kesintisi yaşanmaması için vatandaşları tasarruflu olmaya çağırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...