Tgrt Haber
02 Ağustos 2022 11:20 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 11:45

Rusya’dan skandal turizm videosu! Avrupa’ya gaz mesajını da verdi

Rus turizmi için çekilen video sosyal medyada gündem oldu. ‘Rusya’ya taşınma zamanı’ ismi taşıyan videonun Kremlin tarafından yayılıp yayılmadığı henüz bilinmezken kullanılan ‘Güzel kızlar ve ucuz gaz için gelin’ ifadeleri tepki çekti. Videoda ayrıca ‘Don’t delay… Winter is coming’ (Ertelemeyin, kış geliyor) ibaresi Avrupa’ya gözdağı olarak yorumlandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Rusya’dan skandal turizm videosu! Avrupa’ya gaz mesajını da verdi
rusya,turizm,video,sosyal medya

Rusya’ya yönelik yaptırımlar ülkenin turizminde kan kaybetmesine neden oldu. Yaşanan turizm kaybını durdurmak ve turist çekmek için düğmeye basan Moskova yönetimi tarafından çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. ‘Rusya’ya taşınma zamanı’ ismi taşıyan videoda kullanılan ifadeler tepki çekti.

GERÇEK Mİ HİCİV Mİ?

Oldukça komik bir ses tonu ile yayımlanan videoda  ‘Rusya’ya gelmek için verilen öneriler’ de alay konusu oldu. Birçok kişi videonun gerçek mi yoksa parodi mi olduğunu tartışmak için sosyal medyaya başvurdu.

TEPKİ ÇEKEN İFADELER

Rusya’nın İspanya Büyükelçiliği tarafından da yayımlanan videoda Rusya’ya taşınma nedeni olarak; ‘Güzel yemekler, güzel kızlar, önemli tarih, eşsiz mimari ve ucuz gaz, elektrik ve su’ gösteriliyor.

https://twitter.com/EmbajadaRusaES/status/1552886838926479360

AVRUPA’YA GÖZDAĞI

Klip, ‘Rusya’ya taşınma zamanı’ yazısının ardından, bir hatırlatma ile sona eriyor: ‘Gecikmeyin… kış geliyor

Bu ifade Avrupa’ya gaz mesajı olarak yorumlanırken video ile ilgili Kremlin’den herhangi bir açıklama gelmedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...