Tgrt Haber
19 Nisan 2022 15:41 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 15:53

Putin’e şok! Eski Kremlin yetkilisi, eşi ve kızıyla evinde ölü bulundu

Bir dönem Kremlin'de üst düzey yöneticilik yapan ve Putin'e yakınlığıyla bilinen multimilyoner Vladislav Avayev, Moskova'daki evinde eşi ve kızıyla ölü bulundu. Polis, Rus milyonerin önce eşini ve 13 yaşındaki kızını öldürüp intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Putin’e şok! Eski Kremlin yetkilisi, eşi ve kızıyla evinde ölü bulundu

Daha önce Kremlin’de görev yapan ve Rusya’nın önde gelen bankalarından Gazprombank’ın eski Başkan Yardımcısı Vladislav Avayev, hamile eşi ve 13 yaşındaki kız çocuğuyla beraber, Moskova’daki dairesinde ölü bulundu. Moskova polisi, büyük kızları Anastasia’nın eve gelmesi sonucu cesetleri bulduğunu açıkladı. Cesetlerin hepsinde kurşun izi tespit edilirken tabancanın Avayev’e ait olduğu ve o sırada elinde bulunduğu kaydedildi. Bu yüzden polis, Rus milyonerin önce eşini ve çocuğunu vurup daha sonra kendini öldürdüğü şüphesi üzerine duruyor.

SİLAH ELİNDEYDİ 

Anastasia, memurlara, cesedi bulduğunda silahın babasının elinde olduğunu söyledi. Avayev daha önce Gazprombank’ta üst düzey bir yönetici olarak çalışıyordu. Daha önce Putin’in Kremlin yönetiminde de üst düzey yetkili olarak çalışan Avayev’in inşaat şirketi sayesinde milyonlar kazandığı da belirtildi.

Putin’e şok! Eski Kremlin yetkilisi, eşi ve kızıyla evinde ölü bulundu

KISKANÇLIK CİNAYETİ Mİ?

Rus medyasında yer alan haberlere göre, Avayev’in cinayeti işlemesinin nedeni kıskançlık olabilir. Buna göre Avayev’in eşi Yelena onu şoförüyle aldattı ve ondan hamileydi. Bunu öğrenen Rus milyoner ise durumu kabullenemedi ve eşini öldürdü. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtirken, Avayev’in evine komşu olarak yaşayan Kristina isimli bir kişi de “Üç el silah sesi ve bağırış duydum. Bir kadın çığlık atıyordu. Ardından iki el daha ateş edildi. Daha fazla ses duymadım“ ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...