Tgrt Haber
26 Nisan 2014 18:29

Obama'dan Kim Jong-un pozu

Güney Kore'ye iki günlük bir ziyaret düzenleyen ABD Başkanı Obama, Seul'deki Amerikan birlikleriyle bir araya geldi ve Kuzey Kore'yi eleştirdi.

Obama'dan Kim Jong-un pozu
abd, abd başkanı, obama, obama fotoğraf,ABD,Başkanı,Obama,,Kim,Jong-unun,yaptığını,yaptı,

Ancak Obama verdiği bu kareyle, eleştirdiği Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaptığının aynısını yapmış oldu. ABD Başkanı Barack Obama, Seul'deki Amerikan askerlerine hitap ederken Kuzey Kore'yi Güney'ye sınırına yoğun bir şekilde asker yığıdığı için "parya devlet" diye nitelendirdi. Obama ayrıca Kuzey'in nükleer silah çalışmalarına devam etmesini "daha fazla izole olma yolunda bir adım" olarak değerlendirdi. Ancak Obama'nın bu sırada objektiflere takılan karesi, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un daha birkaç gün önce Kuzey Kore resmi haber ajansı tarafından servis edilen fotoğraflarını hatırlattı. Bu karelerde Kim, kadın askerlerden oluşan bir birliğin önünde poz verirken arkada tüm kadınların ağladığı görülüyordu. Belki Obama askerleri ağlatmadı ama her iki lidere de askerlerin gösterdiği ilgi dikkatlerden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...