Tgrt Haber
08 May 2021 07:26

Mescid-i Aksa'da İsrail terörüne karşı "Allah-u Ekber" nidalarıyla tepki

İsrail güçleri, dur durak bilmiyor. İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen İsrail polisi bu kez de kadın ve çocukları hedef alarak ses bombasıyla saldırdı. Filistinliler ise bu çirkin saldırıya karşı tek bir ses olarak Allah-u Ekber nidalarıyla tepki gösterdi.

Mescid-i Aksa'da İsrail terörüne karşı "Allah-u Ekber" nidalarıyla tepki
mecidi aksa,doğu kudüs,filistin,israil güçleri

İsrail askerlerinin, Filistinlilere yönelik şiddeti giderek artıyor. Ramazan ayını dinlemeyen İsrail güçleri zulüm saçmaya devam etti. 

Çirkin bir saldırıya daha imza atan İsrail, Mescid-i Aksa'daki ibadete gelen cemaati hedef aldı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Filistinliler ses bombalarının hedefi oldu.

ÇİRKİN SALDIRIYA "ALLAH-U EKBER" NİDASIYLA TEPKİ
İsrail güçlerinin bitmeyen zulmüne karşı Filistinliler ise tek bir ses, tek bir yürek olup Allah-u Ekber nidalarıyla tepki gösterdi.

Saldırı büyük paniğe yol açarken saldırıda ölü ve yaralı olup olmadığıyla ilgili bir bilgi açıklanmadı.

MESCİD-İ AKSA'DA FİLİSTİN TERÖRÜ
Öte yandan Şam Kapısı'nı kapatan İsrail askerleri Mescid-i Aksa’ya ulaşımı engellemiş ve teravih namazı kılmak için gelen Filistinli cemaate saldırı düzenlemişti. Bu saldırıda İsrail güçleri Mescid-i Aksa'ya girip ses bombası ve plastik mermiyle namaz kılan cemaate saldırmıştı. Filistin Kızılayı'nın açıklamasına göre Mescid-i aksa'ya saldırılarda şu ana kadar 163 kişinin yaralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...