Tgrt Haber
27 Eylül 2021 14:35

Korku evinde korkutamadığı çocuğu bıçakladı

ABD'nin Ohio eyaletinde bulunan korku evindeki bir çalışan korkutamadığı 11 yaşındaki çocuğu bıçakladı.

Korku evinde korkutamadığı çocuğu bıçakladı
korku evi,,abd,

Ohio eyaletinde geçtiğimiz hafta Karen Bednarski adında bir kişi, oğlunun korku evinde bıçaklandığını söyledi. 11 yaşındaki çocuk, Berea bölgesinin popüler korku evlerinden birine gitti. Baba Bednarski'nin açıklamalarına göre, Christopher Pogozelski adlı çalışan oyun sırasında oğlunu bıçakla korkutmaya çalıştı. Fakat çocuk, bıçağın sahte olduğunu söyleyerek korkmadığını ifade etti.

Bu durum üzerine Pogozelski, gerçek olduğunu kanıtlamak için bıçağı, çocuğun ayaklarının çevresine saplamaya başladı. Bu esnada ise 'yanlışlıkla' çocuğun ayak başparmağını kesti.

Korku evinde korkutamadığı çocuğu bıçakladı

Korku evinin sahibi Rodney Geffert, parmağında yaklaşık 3 santimetrelik kesik olan çocuğa ilk yardımın yapıldığını söyledi. Ardından ise çocuğun korku evinde oynamaya devam ettiğini belirtti.  Baba Bednarski ise olay çıkarmak istemediği için çocuğunun devam etmesine izin verdiğini söyledi.

 

Bednarski, olay çıkarmak istemediği için çocuğunun devam etmesine izin verdiğini bildirdi.

Korku evinin sahibi Geffert, oyun alanında sadece kauçuk ve köpük eşyalar kullanıldığını, çalışanın gerçek bıçak taşımanın kabul edilemez olduğunu ve kovulduğunu söyledi.

CNN'in haberine göre, Berea polisinden Tom Walker, 22 yaşındaki Pogozelski'nin ihmal sonucu saldırı suçlamasıyla karşı karşıya olduğunu ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...