Tgrt Haber
21 Temmuz 2022 08:51 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 09:00

Kayıplarını aramak için çıktılar! Toplu mezardan onlarca ceset çıktı

Meksika'da toplu mezarlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Jalisco eyaletinde 25 kişinin cesedinin bulunduğu toplu bir mezara ulaşıldı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
meksika,mezar

Meksika'nın Jalisco eyaletinde bulunan Zapopan şehri yakınlarındaki bir arazide toplu mezar bulundu. Kayıp olan yakınlarını aramak için bir araya gelen bölge halkından bir grup insan, torbalara konulmuş halde 25 kişiye ait cansız bedenin bulunduğu toplu mezarı tespit etti.

Grubun üyeleri, arazinin yüzeyinde çöken alanlardan şüphelendikten sonra bölgeyi taradıklarını ifade etti. Jalisco eyalet yönetimi ise, arazideki arama çalışmalarını yürütmek üzere bölgeye iş makineleri ve polis ekipleri gönderdi.

Kayıplarını aramak için çıktılar! Toplu mezardan onlarca ceset çıktı

Toplu mezarın ilk olarak geçtiğimiz cuma günü bulunduğu ve ilk kazı çalışmalarında 16 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı aktarıldı. Devam eden kazı çalışmaları neticesinde dün ulaşılan ceset sayısının 25’e yükseldiği ifade edildi.

Yetkililer, arazide daha fazla ceset olduğunu tahmin ettiklerini belirterek, bölgedeki son ceset bulunana kadar kazı çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...