Tgrt Haber
25 Nisan 2024 08:58 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 09:23

Kadirov'un artık iyileşme şansı yok! Ölümünden sonrası konuşuluyor

Çeçen lider Ramazan Kadirov'un hastalık iddiaları yeniden gündeme geldi. Hatta Kadirov'un iyileşmesine imkan olmadığı, ölümünden sonra neler olacağı konuşulmaya başlandı. 

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
Kadirov'un artık iyileşme şansı yok! Ölümünden sonrası konuşuluyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağ kolu olarak bilinen Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov'un sağlık durumunun kötü olduğu iddiaları yeniden yayıldı. İddiaların çıkış noktası Alman Haber Ajansı (DPA) olsa da Rusya, Kadirov'un tedavisi olmayan hastalığıyla çalkalanıyor. 

İddialara göre Kadirov, tedavisi olmayan bir pankreas hastalığıyla mücadele ediyor. Birkaç ay önce çıkan benzer haberleri yalanlayan yetkililer bu kez bir açıklama yapmadılar. 

Kadirov'un artık iyileşme şansı yok! Ölümünden sonrası konuşuluyor - 1. Resim

''KADİROV İÇİN İYİLEŞME UMUDU YOK''

Rusya dışında yayın yapan Novaya Gazeta Europe, 47 yaşındaki Ramazan Kadirov'un sağlığında iyileşme umudu olmadığını, Çeçen liderin ölümünden sonra Moskova'nın artık Çeçenistan'ın istikrarını nasıl koruyacağına karar vermesi gerektiğini yazdı. 

Nobel Barış Ödülü sahibi Dmitry Muratov tarafından kurulan gazetenin haberinde, Kadirov'a yakın kaynakların yanı sıra Rusya Cumhurbaşkanlığı İdaresindeki Hastane doktorlarına da atıfta bulunuldu.

Kadirov'un artık iyileşme şansı yok! Ölümünden sonrası konuşuluyor - 2. Resim

GÖRÜNTÜLER HASTALIK İDDİALARINI DOĞRULADI

Öte yandan yakın zamanda Kadirov'un Telegram kanalında, Çeçenistan'ın başkenti Grozni'deki bölgesel hükümet toplantısına katıldığını gösteren bir video yayınlandı.

Kadirov'un masanın önünde neredeyse hareketsiz oturduğu ve yalnızca yavaş ve belirgin bir güçlükle konuştuğu görüldü.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...