Tgrt Haber
21 Ağustos 2021 18:24

İspanya'da yasa dışı kripto madencilik çiftliğine baskın

İspanya'da başkent Madrid'in güneyindeki Toledo'da, polis yasa dışı kripto madencilik çiftliğini bastı. Operasyonda 100'den fazla cihaza el konuldu.

İspanya'da yasa dışı kripto madencilik çiftliğine baskın
kripto para,,ispanya

İspanya'nın başkent Madrid'in 80 kilometre güneyindeki Toledo'da yasa dışı madencilik çiftliğine polis tarafından baskın düzenlendi.

100'DEN FAZLA CİHAZA EL KONULDU

Evin elektrik tüketiminde diğer evlere oranla daha yüksek bir artış tespit edilmesinin ardından gerçekleştirilen operasyonda 100'den fazla cihaza el konuldu. İçeride ayrıca soğutma ve havalandırma üniteleri de bulunurken, 1 kişinin yasa dışı elektrik kullanımından gözaltına alındığı belirtildi.

İRAN'DA KESİNTİYE NEDEN OLDU

Temmuz ayında dünyada en fazla kripto para üreten 7 ülkeden biri olan İran'da, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle bu alandaki faaliyetleri geçici olarak yasaklanmış ve kripto para üretim cihazlarına el koyulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...