Tgrt Haber
29 Haziran 2022 11:14 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 11:20

İngiltere Başbakanı Johnson’dan tuhaf yorum: Putin kadın olsaydı Ukrayna'yı işgal etmezdi

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı devam ederken İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya lideri Vladimir Putin'in kadın olması durumunda Ukrayna'yı işgal etmeyeceğini söyledi.

İngiltere Başbakanı Johnson’dan tuhaf yorum: Putin kadın olsaydı Ukrayna'yı işgal etmezdi
Putin,Boris Johnson

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı tüm şiddetiyle devam ediyor. Ukrayna’ya en fazla destek veren ülkelerden biri olan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Alman ZDF kanalına kritik açıklamalarda bulundu. Başbakan Johnson, işgali "delice, maço bir hareket" olarak tanımladı.

MAÇO BİR SAVAŞ

Daha fazla kadının güç sahibi konumlara gelmesi gerektiğini söyleyen Johnson, işgalin "saldırgan erkekliğin mükemmel bir örneği" olduğunu söyledi. Johnson "Eğer Putin kadın olsaydı ki elbette değil, ama öyle olsaydı, gerçekten bu delice, maço savaşa kalkışmazdı" ifadelerini kullandı.  Johnson, "Eğer saldırgan erkeklik için mükemmel bir örnek görmek isterseniz Ukrayna'da onun yaptığına bakın" şeklinde konuştu.

Kaynak: BBC
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...