Tgrt Haber

İki pilot UFO gördüklerini açıkladı! Hükümet doğruladı

16 Ağustos 2021 14:02
İki pilot UFO gördüklerini açıkladı! Hükümet doğruladı
kanada,,ufo,,pilot,

Kanada hava sahasında bulunan iki farklı uçaklardaki pilotlar, UFO gördüklerini iddia ettiler. Hükümet, pilotların gördüğü cisimlerin UFO olabileceğine dair açık kapı bıraktı.

Kanada'da farklı uçakları kullanan iki pilot, bir bulutun içine doğru uçan ve kaybolan parlak yeşil bir UFO (tanımlanamayan uçan cisim) gördüklerini iddia etti. Pilotlardan biri Almanya'nın Köln şehrinden dönen Kanada askeri uçağındaydı, diğeri ise Boston'dan Amsterdam'a seyahat ediyordu. 

Kanada hükümeti uçuşlar esnasında görülen UFO'ların uçuşlara olumsuz bir etkisi olmadınığını fakat  lojistik uzmanı ve danışman Steffan Watkins, uçuş veri bilgilerine baktı ve bir CC-177 Globemaster III olan Kanada askeri uçağının "UFO gördüğünü bildirdiğinde rotasını değiştirdiğini ve 300 metre tırmandığını" açıkladı.

İki pilot UFO gördüklerini açıkladı! Hükümet doğruladı

Watkins, 14 Temmuz'da başlayan ve bu hafta oldukça yoğunlaşan Perseid meteor yağmurunun erken saatlerinde gerçekleştiği değerlendirildiğinde cismin bir meteor olabileceğini söyledi. Hükümet raporunda ise UFO, ''Hava balonu, meteor, roket'' olabileceğini söyledi.

HAVA KUVVETLERİ UFO GÖRÜLDÜĞÜNÜ DOĞRULADI

Kanada Kraliyet Hava Kuvvetleri'nden bir sözcü, tanımlamayan uçan nesnenin (UFO) görüldüğünü doğruladı:

"Mürettebat havada bir şey gördü ve  görevlerine devam etmeden önce standart prosedüre uygun olarak durumu NAV Kanada'ya bildirdi. Ne gördükleri bilinmemekle birlikte, herhangi bir güvenlik endişesi oluşturduğuna dair hiçbir veri saptanmadı."

'ARAMIZDA YÜRÜYEN' UZAYLILAR SAKLANIYOR

Kanada Ulusal Savunma Bakanlığı’ndan bir kişi, bakanlığın UFO gözlemlerini takip etmese de bu olayların kesinlikle farkında olduğunu söyledi. Nisan ayında Kanada, ticari havayolu pilotları tarafından gözlemlenen ve Sivil Havacılık Günlük Olay Raporlama Sistemi (CADORS) veri tabanında tutulan onlarca UFO raporunu açıkladı. 

İki ay sonra, Kanada ordusunun 70 yıl öncesine dayanan 'onlarca ' UFO raporuna sahip olduğu ve bazı raporların bir F-86'nın iki katı hızda hareket eden 'parlak' nesneleri tarif ettiğini bildirdi. 2015 yılında ise Kanada’nın eski  savunma bakanı Paul Hellyer, hükümetlerin çoğu 'aramızda yürüyen' uzaylıları sakladığını iddia etti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...