Tgrt Haber
13 Temmuz 2022 14:44 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 15:13

İddia uğruna içti! 56 çeşit baharattan yapılan içecek sonu oldu

Güney Afrika'nın Elim yakınlarındaki Ha-Mashamba köyünde arkadaşlarıyla iddiaya giren genç, 56 çeşit baharattan yapılmış bir içeceği kafasına dikti ve hayatının son hatası bu iddia oldu.

İddia uğruna içti! 56 çeşit baharattan yapılan içecek sonu oldu
güney afrika

Güney Afrika'da yaşayan bir gencin, arkadaşlarıyla girdiği iddia hayatına mal oldu. Elim yakınlarındaki Ha-Mashamba köyünün ünlü bir mekanında 25 yaşlarında bir genç arkadaşlarıyla eğleniyordu. Arkadaşları genci gaza getirdi ve girdiği iddia sonucunda 56 çeşit bitki türünden yapılan içeceği tek dikişte bitirdi.

İddianın ardından para ödülünü kazansa da genç fenalaşmaya başladı ve acil olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tüm müdahaleler yetersiz kaldı ve genç hayatını kaybetti. 

İddia uğruna içti! 56 çeşit baharattan yapılan içecek sonu oldu

Feci olaya ait video görüntüleri de kısa süre içerisinde internette dolaşıma girdi. Söz konusu görüntülerde etraftakilerin müzik eşliğinde genç adamı kışkırttığı görülüyor. Genç adam ise içeceği kafasından indirmesinin ardından sersemleyerek yanındaki kişinin kollarına devriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...