Tgrt Haber
22 Kasım 2023 10:40 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 10:58

Hollywood Oscar'lı oyuncu Susan Sarandon'ın Filistin'e desteğinden rahatsız oldu işten kovdu

Oscar ödüllü ABD'li oyuncu Susan Sarandon, İsrail'in Filistin'e yönelik katliamına tepki göstermek için katıldığı mitingde yaptığı konuşmanın ardından boykota uğradı. Sarandon, Hollywood'un üç büyük yetenek ajansından biri olan UTA tarafından işten çıkarıldı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Hollywood Oscar'lı oyuncu Susan Sarandon'ın Filistin'e desteğinden rahatsız oldu işten kovdu
israil,hamas,gazze,abd,filistin

Oscar'lı oyuncu Susan Sarandon, İsrail'in 47 gündür saldırı düzenlediği Gazze'ye yönelik katliama tepki göstermek için mitinge katıldı. Mitingde, "Korku içindeki Yahudiler artık ABD’de bir Müslüman olmanın nasıl hissettirdiğini anlamış oldu" diyerek konuşma yapan ünlü oyuncu Hollywood ile karşı karşıya geldi. Hollywood’un önde gelen menajerlik şirketi UTA, oyuncuyla yollarını ayırdı. Hollywood yetenek ajansı United Talent Agency (UTA), aktör Susan Sarandon'ı Filistin'e destek için düzenlenen mitingde yaptığı konuşmanın ardından işten çıkardı.

Hafta sonu katıldığı bir mitingde ateşkes çağrısında bulunan Sarandon yaptığı konuşmada, "Şu anda Yahudi olmaktan korkan pek çok insan var ve bu ülkede Müslüman olmanın nasıl bir his olduğunu tadıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Hollywood Oscar'lı oyuncu Susan Sarandon'ın Filistin'e desteğinden rahatsız oldu işten kovdu

Sarandon, İsrail saldırılarına karşı Filistinlileri desteklemek için seslerini yükseltmeye devam edeceklerini vurgulayarak "İnsanlar sorguluyor, insanlar ayağa kalkıyor, insanlar kendilerini eğitiyor, insanlar çocukken başlayan beyin yıkamadan uzaklaşıyor" diye konuşmuştu. Filistin'e destek mitinglerine katılan Yahudi toplumuna da teşekkür eden Sarandon "Güçlü olmaya, sabırlı olmaya, net olmaya ve konuşmaya cesareti olan herkesin yanında durmaya" çağrı yapmıştı.

BIDEN'A ATEŞKES ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Susan Sarandon, 21 Ekim'de, aralarında Joaquin Phoenix, Cate Blanchett, Jon Stewart, Kristen Stewart, Mahershala Ali ve Riz Ahmed gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 55 sanatçı ve aktivist ile birlikte gönderdiği mektupla ABD Başkanı Joe Biden'dan İsrail ve Filistin arasında ateşkes çağrısı yapmasını istemişti.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...