Tgrt Haber
25 Aralık 2013 12:14

Halep sokaklarında ölüm kol geziyor

Esad rejiminin günlerdir yoğun bombardıman altında tuttuğu Halep'te, sivilleri hedef alan sniper saldırılarına karşı 'Dikkat keskin nişancı var' tabelaları asıldı.

Halep sokaklarında ölüm kol geziyor
suriye, halep sokakları, ölüm kol geziyor, siviller hedefte, sniper saldırısı,

Esad rejiminin günlerdir yoğun bombardıman altında tuttuğu Halep'te, sivilleri hedef alan sniper saldırılarına karşı kentin değişik noktalarına çok sayıda "Dikkat keskin nişancı var" tabelaları asıldı. Suriye'nin ikinci büyük kenti Halep'i, varil bombalarıyla harabeye çeviren Esad güçleri bir taraftan da sniper (keskin nişancı) saldırılarıyla can almaya devam ediyor. Selahaddin ve Seyf'ud Devle bölgelerindeki binalara gizlenen keskin nişancılar, sokakta hareket eden her şeye ateş açıyor. Keskin nişancılar, yetişkin sivillerin yanı sıra oynamak amacıyla sokağa çıkan çocuklar için de büyük tehdit oluşturuyor.
Sivilleri, keskin nişancılara karşı korumak için yoğun çaba gösteren muhalifler, sniper tehlikesinin olduğu bütün noktalara, "Dikkat keskin nişancı var" yazılı tabelalar asıyor. Tabelalarda sniper tüfeği ile ölümü simgeleyen kuru kafa ikonu yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...