Tgrt Haber
31 May 2022 16:35 - Güncelleme : 31 May 2022 16:40

Formula 1 yarışında büyük kaza: Araç ikiye bölündü

Monaco Grand Prix kapsamında düzenlenen Formula 1 yarışında büyük bir kaza meydana geldi. Araç, ikiye bölündü...

Formula 1 yarışında büyük kaza: Araç ikiye bölündü
formula 1

Geçtiğimiz haftalarda Monaco kentinde başlayan Monaco Grand Prix F1 yarışında, büyük bir kaza meydana geldi.

Yağışın fazla olduğu Formula 1 yarışında, zeminin kaygan olmasıyla da beraber dünyaca ünlü Mick Schumacher'in oğlu, yüzme havuzu alanında kontrolünü kaybederek istinat duvarına çarptı.

ARAÇ İKİYE BÖLÜNDÜ

Uzun süren sağanak yağışın ardından piste çıkan ve kaza yapan Schumacher, aracın ikiye ayrılmasıyla otomobilden dışarı çıktı ve Hass garajına geri döndü. Neyse ki sürücünün sağlık durumunda herhangi bir şey yoktu.

Formula 1 yarışında büyük kaza: Araç ikiye bölündü

DAHA ÖNCEDE KAZA GEÇİRDİ

Bu sezonun başlarında Suudi Arabistan Grand Prix'sinde mücadele eden Mick Schumacher, ekibine 1 milyon dolara mal olan bir kaza daha geçirmişti. Şimdi ise Monaco'daki F1 yarışında da kaza geçiren Schumacher, ekonomik anlamda takımını yıpratacak bir zarar daha vermiş oldu.

Formula 1 yarışında büyük kaza: Araç ikiye bölündü

YARIŞA DEVAM EDİLDİ

Kazanın akabinde enkaz temizlemeleri yapılırken, yarış daha sonra yeniden devam etti. Birincilik  Red Bull sürücüsü Sergio Perez'den gelirken, Ferrari sürücüsü Sainz ikinci ve  Verstappen üçüncü olarak bitirdi. Bir sonrali F1 yarış müsabakası, Azerbaycan Grand Prix'de yapılacak ve 12 Haziran'da gerçekleşecek. 

Kaynak: Espn
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...