Tgrt Haber
20 Nisan 2014 19:13

Esad aylar sonra o kasabada görüntülendi

Beşşar Esad'ın Şam'ın kırsalında yer alan Malule beldesini ziyaret ettiği bildirildi. İşte Esad'ın ortaya çıktığı o kasaba!

Esad aylar sonra o kasabada görüntülendi
beşşar esad,şam,malule beldesi,

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın Şam'ın kırsalında yer alan Malule beldesini ziyaret ettiği bildirildi. İşte Esad'ın ortaya çıktığı o kasaba!Beşşar Esad ortaya çıktı! Suriye resmi ajansı SANA'nın haberine göre, Beşşar Esed,  Hristiyanların Paskalya Bayramı'nı kutlamak için kentin kuzey kesimlerinde yer  alan ve Hristiyanların yoğun olarak yaşadığı Malule beldesini ziyaret etti. Beldede halkla bir araya gelen Esad, Suriye'nin her karış toprağına  güvenlik, istikrar ve sevginin yeniden dönmesi temennilerinde bulundu. Uzun bir süre silahlı muhaliflerin kontrolünde olan Malule, Suriye  ordusunun beldeye kara ve havadan düzenlediği operasyonlar sonrasında yeniden  rejim güçlerinin denetimine girmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...